Drama in lumea muzicala din Romania! Petrica Cercel a murit joi, 16 septembrie, dupa ce a fost internat in stare grava la spital! Manelistul a lasat in urma o sotie indurerata si trei copii! Artistul s-a stins din viata dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Manelistul Petrica Cercel s-a stins azi din viata, dupa ce s-a luptat in ultimele zile sa traiasca! Acesta a fost internat in stare grava in urma cu doar cateva zile, dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Ana, sotia artistului, a crezut intr-o minune pana in ultima clipa! Au fost impreuna la bine si la rau in ultimii 35 de ani, iar acum va fi nevoita sa-l dupa pe ultimul drum pe sotul ei.

Petrica Cercel si Ana s-au cunoscut in urma cu 35 de ani si au trait o adevarata poveste de dragoste. Cantaretul si-a tinut sotia departe de lumina reflectoarelor.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Ana i-a daruit trei baieti: Florin, Ionut si Ami. “Pentru noi, familia inseamna absolul totul. Ne place sa fim uniti, nepotii imi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment sa fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepotii mei, au la dispozitie. Ma las eu la zero, sa fie ei fericiti. Iubum simplitatea, nu suntem fasonati. Imi iubesc nevasta si o respect, nu vreau sa o fac sa isi faca filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a declarat Petrica Cercel.