Adriana Iliescu a devenit celebra in Romania, in anul 2005, atunci cand la 66 de ani a adus pe lume un copil! Eliza Maria Bogdana s-a nascut pe data de 16 ianuarie, dupa ce mama ei a facut efortururi supraomenesti pentru a gasi un medic care sa-i faca fertilizare in vitro la acea varsta inaintata!

Toata Romania a asistat cu sufletul la gura parcursul sarcinii Adrianei Iliescu. Pe 16 ianuarie 2005, ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, dupa o fertilizare in vitro la varsta de 66 de ani. Cand Adriana Iliescu a nascut, a devenit cea mai batrana mama din Romania si a tinut mult timp prima pagina a ziarelor.

Au fost unii care au criticat-o atunci pentru faptul ca a adus pe lume un copil la o varsta inaintata, dar timpul s-a dovedit in favoarea lor. Fosta profesoara universitara si-a crescut singura fiica si s-a descurcat de minune, fara sa tina cont de ce spun gurile rele.

Cum era de asteptat, atunci cand a implinit 14 ani, Eliza Iliescu a intrebat cine este tatal ei. Adriana Iliescu a povestit atunci ca tatal ei e plecat in strainatate la munca.

“M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

Se pare ca in cazul fertilizarilor in vitro, donatorii sunt anonimic, iar Eliza nu va afla niciodata cine este tatal ei.