Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cutite. Bucatarul din Cluj l-a dezamagit pe Catalin Scarlatescu

Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cutite. Bucatarul din Cluj l-a dezamagit pe Catalin Scarlatescu
Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cutite. Bucatarul din Cluj l-a dezamagit pe Catalin Scarlatescu

Cine este Paul Maxim. In editia Chefi la Cutite de aseara, 7 decembrie 2020, a fost o situatie cumplita pentru Chef Catalin Scarlatescu. A incercat sa il salveze pe Ragnar, dandu-i doua puncte in plus, inainte sa afle punctajele. Din pacate insa, atat Robert cat si Paul au obtinut amandoi 6 puncte. Vazand ca risca sa isi piarda “cutitul de argint”, Scarlatescu a taiat in carne vie.

Citeste si: Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. Eliminare surpriza la Antena 1. Rasturnare de situatie

A decis sa mai foloseasca inca o amuleta si sa il trimita la schimb pe Robert acasa. Vikingul a plecat cu lacrimi in ochi, spre marea dezamagire a colegilor. Chiar daca l-a dezamagit pe Scarlatescu, Paul Maxim ramane unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Chefi la Cutite. Mai mult decat atat, se pare ca intre el si Lavinia, zisa Diva, s-ar fi infiripat un inceput de relatie.

Cine este Paul Maxim, de la Chefi la Cutite. Bucatarul din Cluj din echipa lui Scarlatescu

Pasiunea lui pentru bucatarie a inceput in urma cu 8 ani. Paul a dus aceasta meserie la nivel de arta de aproximativ 5 ani, scrie Monitorul de Cluj. Catalin Scarlatescu l-a ales in echipa lui imediat dupa Cristi, cutitul de aur. “Este un tip foarte sigur pe el, puțin arogant, dar el este cel care poate da putere echipei”, a declarat Scarlatescu.

„A fost cea mai tare experienta din viata mea. Participarea la acest concurs mi-a dat un nou start in cariera mea de bucatar. Faptul ca am fost apreciat atat de catre cei trei chefi, cat si de alti concurenti, mi-a dat o satisfactie enorma. Pe langa asta, presiunea care era acolo m-a calit destul de mult, ca sa zic asa”, a spus concurentul pentru Monitorul de Cluj.

Citeste si: Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu, in editia Chefi la Cutite din 7 decembrie

Cine este Paul Maxim. Se pare ca lucrurile nu merg bine doar pe plan personal pentru Paul, ci si pe plan profesionala. A deschis un bistro francez in Cluj, alaturi de Vincent Lointier. Cel din urma este faimosul francez din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Eliminarea francezului i-a socat pe toti cei ramasi in echipe, dar si pe Chefi.

„Vincent si-a deschis localul in Cluj, eu ii sunt partener. Este un bistro francez care speram noi sa fie pe placul clujenilor. Momentan avem doar partea de delivery. Incercam sa aducem un concept nou pe piata. Incercam sa punem calitatea pe primul loc, de la materia prima pana la ambalaje, care sunt facute din trestie de zahar”, a mai spus Paul, pentru aceeasi sursa.

Citeste si: Retetele pentru care s-au certat bucatari celebri de la “Chefi la cutite”. Care e diferenta dintre brownie si negresa