Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu, in editia Chefi la Cutite din 7 decembrie

Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu, in editia Chefi la Cutite din 7 decembrie
Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu, in editia Chefi la Cutite din 7 decembrie

Cine este Robert Vasiliu. In fata Chefilor si a Ginei Pistol au ramas Paul Maxim, Claudia Radu si Robert Vasiliu, zis Ragnar. Dupa ce Roxana Blenche a primit amuleta, decisa de Sorin Bontea, a aparut o alta amuleta in joc. Chef Catalin Scarlatescu a decis sa ii dea 2 puncte in plus lui Ragnar, stiind ca el a avut cele mai slabe farfurii in ultimele probe, din echipa lui.

Gina i-a informat pe Chefi ca, in fata lor, se afla acum o farfurie de 8 puncte (Ragnar), una de 11 puncte si una de 6 puncte. Zarurile pareau sa fie deja aruncate, iar Dumitrescu era convins ca omul lui pleaca acasa. Surpriza totala insa! Cel cu farfuria de doar 6 puncte era… Paul Maxim! Unul dintre cei mai buni bucatari din concurs a dat gres intr-un mod incredibil.

Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu

Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. Pus intr-o situatie dureroasa, cu toate ca a incercat sa il salveze initial pe copilul lui de suflet, cum l-a mai numit pe Ragnar, Scarlatescu a decis sa mai foloseasca inca o amuleta si sa il salveze pe “cutitul de argint”, asa cum il descrie pe Paul Maxim. A urmat o despartire extrem de dureroasa, chiar inainte de ultimul battle al sezonului.

Robert George Vasiliu a intrat in echipa Patratelor, condusa de Chef Catalin Scarlatescu. Prieten bun cu Foca, din echipa lui Bontea, dar si cu o mare parte din colegii de echipa, a fost unul dintre cele mai indragite personaje din emisiune. Look-ul inedit i-a adus rapid porecla de Ragnar, dupa faimosul personaj viking. Din pacate insa, acum el a trebuit sa plece acasa.

Cine este Robert Vasiliu. Ragnar este bucatar de meserie si are doar 25 de ani. La preselectii, a ales sa pregateasca o portie de tagliatelle cu muschi de vita si sos. I-a impresionat pe cei trei Chefi, care l-au trimis in etapa urmatoare. Tanarul bucatar a facut initial liceul de sculptura. Apoi a facut studii de tehnica dentara, iar ulterior s-a apucat de bucatarie.

A ales sa se mute de la Constanta la Cluj, pe care il vedea un oras mai dinamic si mai ofertant. „Simteam ca in Constanta nu mai e ce-a fost odata. Vara era foarte aglomerat, iarna era pustiu. Am zis sa ma duc undeva unde e mai calibrata zona. Nu am stat acolo pe perioada de pandemie. Am fost pe vase de croaziera un scurt timp”, a marturisit Robert, conform viva.ro.