Alexandru Arsinel a murit in aceasta dupa-amiaza! Scena teatrului din Romania este mai saraca! Regretatul artist a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Marinela, alaturi de care a avut doi copii! Putina lume stie drama prin care a trecut sotia lui Alexandru Arsinel in urma cu cativa ani!

Alexandru Arsinel s-a stins din viata astazi, 29 septembrie 2022! A fost unul dintre cei mai mari artisti ai tarii noastre si a avut o cariera la care multi nici macar nu indraznesc sa viseze. Toata lumea se intreaba cine este si cum arata sotia lui Alexandru Arsinel!

Regretatul artist s-a casatorit in anul 1968 cu Marinela, care l-a cucerit iremediabil pe Alexandru Arsinel! Cei doi au avut doi baieti, Bogdan si Cristian, dar nici unul dintre ei nu i-au calcat pe urmele celebrului lor tata spre o cariera artistica. Baiatul cel mare este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat catre zona de agricultura.

In urma cu cativa ani, Marinela Arsinel a trecut in urma cu cativa ani printr-un incident care a marcat-o pe viata. Femeia a ramas imobilizata intr-un scaun cu rotile, dupa ce tocul pantofilor i s-a blocat in scari si a cazut direct in cap. Din pacate, chiar daca a suferit mai multe interventii, ea a ramas cu sechele si de atunci are nevoie permanenta de ingrijiri.

In urma cu un an, Alexandru Arsinel spunea despre sotia sa ca le transmite foarte mult optimism: „Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”.