Nicusor Dan a castigat alegerile locale si este noul primar al Bucurestiului. Putine lucruri se stiu despre viata lui privata. Politicianul este casatorit cu Mirabela Gradinaru si au impreuna o fetita.

Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului. Politicianul a facut primele declaratii dupa terminarea votului. „Azi e ziua de nastere a noului Bucuresti. Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti. Am incredere ca majoritatea colegilor nostri din alianta dreptei vor castiga primariile de sector si sunt convins ca in Consiliul general si consiliile locale ale sectoarelor o sa existe o majoritate a PNL și USR PLUS”, a declarat aseara Nicusor Dan.

Nicusor Dan are o relatia de cativa ani cu Mirabela Gradinarul, de profesie manager la o mare companie auto. Mai mult, cei doi locuiesc cu chirie intr-un apartament din cartierul Gorjului, iar in urma cu cativa ani au devenit parinti.

Nicusor Dan a pierdut fotoliul de primar la ultimele alegeri

Nicusor Daniel Dan s-a nascut pe data de 20 decembrie 1969 in Fagaras si este un activist civic si matematician roman, initiator si fost presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania.

El a candidat pentru functia de primar general al Bucurestiului la alegerile din iunie 2012, și alegerile locale din 2016.