Cine sunt, de fapt, cei doi muncitori ucisi la Onesti. Drama pe care o ascundea unul dintre ei

Cine sunt cei doi muncitori ucisi la Onesti. Silviu era orfan de mama de la 3 ani
Cine sunt cei doi muncitori ucisi la Onesti. Silviu era orfan de mama de la 3 ani

S-a aflat cine sunt cei doi muncitori ucisi la Onesti. Cazul crimei a zguduit o tara intreaga. Cei doi electricieni au murit in conditii desprinse parca dintr-un film de groaza. Au fost sechestrati si injunghiati de catre fostul proprietar al casei in care venisera sa verifice o instalatie. Silviu Istoan avea 38 de ani si Dan Patatu avea 55 de ani.

Citeste si: Ioana, umilita de Ilie Nastase! Halucinant ce poate sa ii ceara la divort. Este singura sotie care pateste asa ceva

Gheorghe Morosan este un bacauan in varsta de 68 de ani si ascundea un secret care a dus, din pacate, la aceasta tragedie. Criminalul isi pierduse apartamentul in instanta si isi dorea sa il recupereze. Luni seara, 1 martie 2021, Morosan a sunat la 112 si a anuntat ca ii tine ostatici pe cei doi mesteri pana cand va primi ceea ce isi doreste din partea autoritatilor. Din pacate, cei doi barbati au fost injunghiati atunci cand au incercat sa scape din ghearele rapitorului.

Cine sunt, de fapt, cei doi muncitori ucisi la Onesti

Unul dintre cei doi barbati ucisi de criminalul din Onesti avea o poveste cutremuratoare. Silviu ramasese orfan de mama inca de la varsta de trei ani. A fost crescut de tatal sau, cu multa iubire si atentie, parintele sau incercand din greu sa suplineasca rolul ammei pentru Silviu si fratele lui.

Se pare ca reprezentantii primariei Onescu au anuntat ca vor vota pentru acordarea unor ajutoare pentru familiile celor doi electricieni. De altfel, Laurentiu Neghina, primarul orasului, a si postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook.

Citeste si: Ce secret ascundea criminalul din Onesti, cel care a ucis doi muncitori. Ce a patit barbatul in trecut

„Sunt consternat de evenimentul dramatic intamplat in orasul nostru!
Sunt alaturi de familiile victimelor nevinovate!
Sincere condoleante!“
, a scris edilul, conform Adevarul.

Silviu Istoan si Dan Patatu erau angajati in cadrul firmei pentru care a lucrat si sotia criminalului Gheorghe Morosan, anunta Antena 3. Aceasta companie a castigat, in instanta, apartamentul sotilor Morosan. Asta s-a intamplat dupa ce femeia, care lucra ca magazionera, a girat cu propria casa pentru cazul in care ar disparea bani din gestiune.

La un moment dat, conducerea firmei Chimcomplex SA a constatat ca lipseau peste 800.000 de lei din gestiune, asa ca s-a ajuns la situatia in care sotii Morosanu si-au pierdut locuinta.

Citeste si: Castigator Survivor 2021. Surpriza la Kanal D: cine pleaca acasa cu 250.000 de lei