Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu, scandalul anului! Si-au aruncat cuvinte grele: “Saraca si proasta…”

Claudia-Patrascanu-si-Bianca-Dragusanu 2 scandalul-anului-scaled

Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu au ajuns la cutite. Daca a fost initial un scandal doar intre Claudia si fostul ei sot, Gabi Badalau, acum lucrurile s-au schimbat intr-un mod neasteptat. Sotia si iubita milionarului isi arunca reciproc jigniri ca la usa cortului. Claudia Patrascanu a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta.

Citeste si: Ce a gasit Alex Bodi in casa, dupa eliberarea din arest

Acolo, bruneta a fost supusa mai multor intrebari. La una dintre acestea, a fost nevoita sa o caracterizeze pe Bianca Dragusanu. Sincera din fire, Claudia Patrascanu a numit-o pe rivala ei „desfranata, un exemplu negativ, ieftina si falsa”. Desigur, acest lucru nu putea sa ramana netaxat acest gest al cantaretei.

Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu, scandalul anului!

Boanca Dragusanu a reactionat si i-a transmis un mesaj extrem de dur rivalei sale.

„Este deprimata, imi este mila de ea. Ca sa ii treaca deprimarea ii fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea si de 1 martie. Sa o ajute sa iasa din depresie. Ii multumesc ca s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizeaza pe ea. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro.

Si asta chiar daca a fost pandemie. Daca are nevoie de bani, o imprumut eu sau ii fac cadou niste bani. Are o anumita varsta si nu stie decat sa isi faca copiii si familia de rusine. Se vede ca e slaba si cu sufletul, si cu portofelul. Ii platesc si un psihiatru, daca vrea. Este foarte urat ce face”, a spus Bianca Dragusanu pentru SpyNews.ro.

Citeste si: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale ca a divortat de Bianca Dragusanu: Sunt intr-o relatie de un an si patru luni

A urmat un schimb de replici intre ele si pe retelele de socializare. Claudia a batut un apropo la adresa Biancai Dragusanu: „Unele dupa anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sarac, dar curat”. Bianca Dragusanu a raspuns scurt si la obiect: „Decat saraca si proasta, mai bine realizata si fericita”.

Citeste si: Alex Bodi, interceptat. Ce a primit de la o prostituata din Elvetia