Bucurie mare astazi in showbiz! Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit, iar emotiile au fost la cote maxime. Frumoasa cantareata din Republica Moldova a inceput deja sa posteze pe contul ei de Instagram primele imagini, inca de dinainte de marele eveniment.

Cei doi tineri indragostiti sunt gata sa isi uneasca destinele. Astazi, 14 august, a avut loc cununia civila, iar fanii lor asteaptau cu sufletul la gura sa ii vada casatoriti. Cu toate ca artista are doar 18 ani, ea se declara pregatita sa devina sotia lui Edward, ba chiar si-ar dori sa devina si mamica pe viitor.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda se casatoresc. Primele imagini

Cleopatra a decis sa se mute in Bucuresti alaturi de iubitul ei, iar astazi a spus un „Da!” hotarat in fata ofiterului Starii Civile. Si Edward si-a exprimat bucuria pe conturile de pe retelele de socializare.

”Voiam sa va reamintesc, in caz ca ati uitat, ca azi ma insor. Ma insor! A venit vremea sa ma insor. Ia-ti mireasa ziua buna dela tata de la muma”, a anuntat Edward Sanda, pe contul lui de Instagram, inainte de cununia civila. Cu siguranta, printre invitati s-au numarat si celebritati de la noi.

Nunta va fi una atipica, simpla si moderna. Mai mult decat atat, cei doi artisti au uimit pe toata lumea atunci cand au anuntat ca nu au… nasi!

”Nu avem nasi, avem prieteni foarte buni care ne sustin si sunt alaturi de noi. Am zis ca dragostea si casatoria e despre noi. Nu vrem noi sa respectam ceea ce au facut altii in trecut, daca asa face toata lumea noi nu trebuie sa facem. Asa simtim noi, ca nu avem nevoie”, a declarat cantaretul.