Criminalul de la Onesti, dezvaluirea momentului! Ce le-a spus medicilor, dupa ce si-a revenit. Marturie socanta

Criminalul de la Onesti, dezvaluirea momentului! Ce le-a spus medicilor, dupa ce si-a revenit. Marturie socanta
Criminalul de la Onesti, dezvaluirea momentului! Ce le-a spus medicilor, dupa ce si-a revenit. Marturie socanta

Criminalul de la Onesti a facut dezvaluirea momentului! Batranul care i-a ucis pe cei doi muncitori i-a socat pe medicii care il ingrijesc cu marturia facuta acum, dupa ce si-a revenit. De pe patul de spital, barbatul a afirmat ca nu regreta nimic din faptele sale odioase.

La o saptamana de la crima care a socat toata tara, Gheorghe Morosan a inceput sa faca o serie de marturisiri. Chiar daca a curmat viata celor doi electricieni, criminalul nu are remuscari. Nu doar ca nu regreta nimic, ci le-a spus medicilor ca muncitorii care venisera in apartament erau doi oameni rai.

Citeste si: Ce secret ascundea criminalul din Onesti, cel care a ucis doi muncitori. Ce a patit barbatul in trecut

Criminalul de la Onesti, dezvaluirea momentului! Ce le-a spus medicilor

El mai sustine ca electricienii au vrut sa ii ia casa. Medicii care au grija de Gheorghe Morosan au scos din corpul batranului un total de noua gloante, dintre care doua erau letale si sapte erau de cauciuc. Batranul a fost mutat la Chirurgie dupa ce fusese tratat la sectia de Terapie Intensiva.

Dupa ce s-a stabilizat, barbatul a cerut mancare, a vorbit cu medicii si este constient de starea in care se afla. Politistii il vor audia prin videoconferinta, deoarece incearca sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in apartamentul groazei din Onesti, in data de 1 martie, conform Gandul.

Citeste si: Cine sunt, de fapt, cei doi muncitori ucisi la Onesti. Drama pe care o ascundea unul dintre ei

Cine sunt, de fapt, cei doi muncitori ucisi la Onesti

Unul dintre cei doi barbati ucisi de criminalul din Onesti avea o poveste cutremuratoare. Silviu ramasese orfan de mama inca de la varsta de trei ani. A fost crescut de tatal sau, cu multa iubire si atentie, parintele sau incercand din greu sa suplineasca rolul ammei pentru Silviu si fratele lui.

Se pare ca reprezentantii primariei Onescu au anuntat ca vor vota pentru acordarea unor ajutoare pentru familiile celor doi electricieni. De altfel, Laurentiu Neghina, primarul orasului, a si postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook.

Citeste AICI tot articolul.