Cristi Brancu, dezvaluiri incredibile! Ce a facut Prodanca inainte ca Reghe sa anunte divortul

cristi brancu divort anamaria prodan laurentiu reghecampf

La doar o zi dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat ca divorteaza de Anamaria Prodan au aparut dezvaluiri incredibile! Cristi Brancu a vorbit despre despartirea despre care vorbeste acum toata Romania!

Cristi Brancu, un apropiat al cuplului Anamaria Prodan – Reghe, a vorbit despre divortul celor doi. In urma cu doar o zi, Laurentiu Reghecampf (45 de ani) a anuntat ca a depus actele de divort de Anamaria Prodan (48 de ani) dupa 15 ani de casnicie.

Realizatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a analizat despartirea momentului din Romania! Acesta spune ca Anamaria Prodan s-a certat cu toti cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe si cu ea.

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea.

Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul Exclusiv VIP, pentru Click.ro.

Laurentiu Reghecampf a confirmat ca a depus actele de divort. “Va marturisesc faptul ca este un moment delicat in viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda astfel nici de acum inainte (…) Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice niciodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din puct de vedere familial, cat si profesional”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru CANCAN.ro.

Corina Bilcon are 29 de ani si este originara din Deva. I se mai spune si Corina Gura de Aur – aceasta porecla provine de pe vremea cand era stabilita in Anglia, unde a castigat premiul Golden Mouth, in cadrul unei competitii internationale organizate in Dubai.