Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos au parut sa-si lase problemele deoparte, in urma remizei Spaniei cu 0-0 cu Portugalia. Dupa ce au fost prieteni apropiati timp de noua ani la Real Madrid impreuna, Marca a raportat ca nu si-au vorbit intre ei de doi ani.

Se pare ca cearta s-a datorat reactiei lui Ronaldo fata de faptul ca Luka Modric a castigat Balonul de Aur inaintea lui in 2018. Dar se pare ca acum au reluat legatura din nou.

Impasul Portugaliei cu Spania a fost prima data cand Ronaldo si Ramos s-au confruntat fata in fata de la plecarea atacantului la Juventus. Si se pare ca au lasat trecutul deoparte, spre marea bucurie ca fanilor celor doi jucatori, scrie Daily Mail.

Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos s-au impacat, dupa remiza din meciul Spania – Portugalia

„Suntem inca prin preajma … si mai sunt multe de urmat! Ma bucur sa va vad, prieteni”, a scris Ramos, in dreptul unei fotografii postate pe internet. In imagine apare alaturi de Ronaldo si Pepe. Sergio a ridicat camasa lui Ronaldo pentru poza, care a fost semnata, iar trio-ul a avut bratele unul in jurul celuilalt.

Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos. Relatia lui Ronaldo cu fostii sai colegi de echipa de la Real s-a inrautatit cand Modric a preluat Balonul de Aur, impiedicandu-l sa-l castige pentru a sasea oara. El a declarat presei italiene: „Bineinteles ca sunt dezamagit, dar viata continua si voi continua sa lucrez din greu. Pe teren am facut totul pentru a castiga Balonul de Aur”.

Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos. „Cifrele nu mint, dar nu sunt mai putin fericit daca nu castig. Am prieteni minunati si o familie. Joc intr-unul dintre cele mai bune cluburi. Felicitari lui Modric, care a castigat premiul. Dar anul viitor ne vom intalni din nou si voi face totul pentru a castiga din nou premiul. Crezi ca ma duc acasa si plang?”, a adaugat atunci Cristiano Ronaldo.