Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. Acuzatii grave in finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cum este implicata Andreea Tonciu

Cristina Siscanu atac la Catalin Botezatu. Acuzatii grave in finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cum este implicata Andreea Tonciu
Cristina Siscanu atac la Catalin Botezatu. Acuzatii grave in finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cum este implicata Andreea Tonciu

Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. Aseara, sambata, 19 decembrie 2020, a fost aleasa castigatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Alexandra Ungureanu a plecat acasa cu titlul, coroana, dar si marele premiu in valoare de 100.000 de lei. A fost o seara plina de emotie, dar momentele tensionate nu au lipsit nici acum.

Cele sase finaliste au plecat acasa rand pe rand, cu cate un rezultat din partea telespectatorilor. Cristina Siscanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Theo Rose, Alexandra Ungureanu si Oana Radu si-au pus toate armele la bataie pentru votul publicului. Prima vedeta care a fost eliminata in marea finala a fost Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. Cum este implicata Andreea Tonciu

Insa, sotia lui Madalin Ionescu nu a plecat acasa fara sa mai lanseze niste atacuri, de data aceasta la adresa juratilor. In mediul online, s-a vehiculat de multa vreme ideea ca Andreea Tonciu a fost favorizata in concurs de catre Catalin Botezatu. Cristina Siscanu a tinut sa aduca in discutie si aceste acuzatii, printr-o intrebare pe care i-a pus-o juratului.

“Eu nu am investit bani in cartele ca sa fiu votata. Si ma asteptam sa se intample acest lucru oricum. Nu mi-am facut campanie online pentru a fi votata. As mai avea niste intrebari pe care as vrea sa le adresez juriului. Cu da si nu, daca nu vor sa raspunda, nu este nicio problema. As incepe cu domnul Botezatu”, a inceput Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. “L-as intreba daca in aceasta competitie a primit foloase din partea Andreei Tonciu. Foloase de orice natura, fie in bani, fie de alta natura, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiatilor Andreei Tonciu. Sau rugaminti sau solicitari pentru a o sustine si a o favoriza. Si adresez aceasta intrebare pentru ca am vazut ca in mediul online se vehiculeaza foarte tare aceasta idee”, a continuat finalista.

“Am sa iti raspund scurt. Cred ca ma aflu la un nivel financiar extraordinar, extrem de bine. Nu sunt de cumparat, nu sunt de vanzare. Trebuie sa ai multi bani sa ma cumperi pe mine, pe Catalin Botezatu. Si nici nu m-as preta la asa ceva. Raspunsul meu este nu si tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorita unei prietenii cu Anamaria Prodan”, i-a raspuns Botezatu.

Acuzatii grave in finala Bravo, ai stil! Celebrities

Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. Nici Maurice Munteanu nu a scapat de intrebarile Cristinei Siscanu, in marea finala. “A fost o zvacnire tot in mediul online de a lansa ideea ca dumneavoastra sau dumneavoastra prin intermediul altor persoane ati sta in spatele tinutelor purtate de Alexandra Ungureanu in acest concurs”, i-a spus Cristina juratului Kanal D.

“Evident ca raspunsul este nu, Cristina Siscanu. Stiu exact cine sunt si nu stiu de ieri, de azi. O piata si o industrie intreaga stie exact cine sunt. Astea sunt chestiuni care pot fi verificate oricum. In momentul in care lansezi tipul asta de acuze, daca ele nu pot fi sustinute de ceva, se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a afirmat Maurice Munteanu.


Cristina Siscanu: atac la Catalin Botezatu. Juratul a continuat discutia referindu-se si la postarile acuzatoare din partea Andreei Tonciu, sustinute de sotul ei. “Am citit si eu cateva mizerii de genul asta. M-a apucat rasul”. Pentru Raluca Badulescu, Siscanu a avut doar un mesaj: “Mi-a spus ca printr-un noroc am ajuns in finala. Norocul este al vostru ca am participat in acest sezon”.