Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre momentul in care l-a anuntat pe Victor Slav ca este insarcinata. Reactia prezentatorului TV a fost una inedita.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au impreuna o fetita, iar vedeta a rememorat momentul in care si-a anuntat atunci sotul ca va aduce pe lume un copil. Vedeta si-a dorit mereu o fetita cu care sa se inteleaga si sa dezvolte o relatie armonioasa de prietenie.

Bianca Drăgușanu a fost invitată într-un podcast, acolo unde a vorbit despre clipele în care a aflat că va deveni mămică și momentul în care i-a spus lui Victor Slav, soțul ei de atunci, că va deveni tătic pentru prima oară.

Bianca Drăgușanu își aminteșe că nu era în relații foarte bune cu Victor Slav  atunci când l-a anunțat că este însărcinată, însă totul a decurs conform planului până la urmă.

”I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere are el în acele momente, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună.

Nu m-a interesat părerea lui, dar eu asta am făcut. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu spune întotdeauna că lucrul ei cel mai de preț este chiar Sofia, fiica pe care o are din căsnicia cu Victor Slav. Vedeta TV este însoțită de fiica sa peste tot, indiferent unde s-ar afla.

De asemenea, Bianca Drăgușanu spune că este și severă atunci când momentele o cer, asta pentru că Sofia tinde să fie răsfățată de către tatăl și bunicii ei.

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe blondină. După cum a declarat chiar el, relația pe care o are actuala lui parteneră cu fiica sa este excelentă, blondina înțelegându-se de minune cu cei mici. 

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea ma dus în direcția asta. Așa și cu cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.