Cum a ajuns sa arate Frankfurt din Vacanta Mare. Nici nu il mai recunosti, daca il vezi pe strada

Frankfurt din Vacanta Mare era unul dintre cele mai indragite personaje. Facea furori si starnea hohote de ras cu fiecare aparitie.
Frankfurt din Vacanta Mare era unul dintre cele mai indragite personaje. Facea furori si starnea hohote de ras cu fiecare aparitie.

Frankfurt din Vacanta Mare era unul dintre cele mai indragite personaje. Facea furori si starnea hohote de ras cu fiecare aparitie. Telespectatorii din toata tara stateau cu ochii lipiti de micile ecrane, asteptand sa vada ce se mai intampla cu personajele lor preferate. Zapacitul Frankfurt era interpretat de actorul Iulian Ilinca. Era un tanar rebel, casre cauta mereu un motiv de scandal.

Citeste si: Cum arata fiica lui Garcea din Vacanta Mare. Ivona Mihaescu este uimitor de frumoasa

Pe langa Costel, Leana, Lila, Axinte sau Mitica, Frankfurt a devenit rapid unul dintre personajele iubite de romani. Au trecut 20 de ani de cand replica “Te sparg, sa moara mama!” starnea hohote de ras. In prezent, actorul Iulian Ilinca este transformat total. Daca treci pe langa el pe strada, nici macar nu il recunosti.

Frankfurt din Vacanta Mare, de nerecunoscut. Cum arata acum

Iulian Ilinca se apropie de varsta de 50 de ani, a pus cateva kilograme in plus si are o barba care aminteste parca de Rasputin. Doar vocea il ajuta sa fie recunoscut mai usor. Cu toate ca nu a mai aparut la ProTV, unde l-a jucat pe Frankfurt, nu a dus lipsa de contracte. A devenit unul dintre cei mai cautati actori de comedie de la noi, anunta click.ro.

Citeste si: Cum arata acum Alexandre Eram. Sotul Andreei Esca, transformare totala

“Am doua spectacole, «Ketckup», o productie independenta, o farsa intr-un act cu Constantin Zamfirescu – Zamzu din «Trasnitii», o comedie usoara pe care o jucam unde avem loc, si «O noapte furtunoasa» la Excelsior, unde il joc pe Jupan Dumitrache. In rest, prezint evenimente, mai apar in roluri, mici scenete”, a declarat el pentru aceeasi sursa.

Mai nou, il poti admira pe Frankfurt din Vacanta Mare si la TV, intr-o reclama la robot de bucatarie. Chiar daca nu este casatorit, Iulian si-a gasit marea dragoste. Iubita lui are tot inclinatii artistice, dar ea se ocupa de costume. “In timpul liber ma plimb prin parc, vara ma dau cu rolele, inot, sunt o fire sportiva, altfel nu as fi in forma”, a mai declarat actorul.