Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip

Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip
Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip

Toata planeta ii stie pentru mariajul lor record si povestea de iubire demna de filme, dar putini au idee cum a inceput relatia dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip. Au fost si ei, candva, tineri si indragostiti. Oamenii sunt fascinati de istoria lor deosebita.

In ziua in care Printul Philip a implinit varsta de 99 de ani, a fost fotografiat la Castelul Windsor, alaturi de iubita lui sotie. Nu este de mirare ca au decis sa aleaga fix acest loc, in timpul pandemiei. Aceasta locatie a jucat un rol deosebit de important in povestea lor de iubire. Aici au devenit un cuplu, chiar in timpul razboiului, conform okmagazine.ro.

Citeste si: Cine a fost amantul Reginei Elisabeta a II-a. Cu el l-a inselat pe Printul Philip, ba chiar ar fi facut si un copil

Cum a inceput povestea de iubire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip

Acest castel are o poveste impresionanta, care a inceput in urma cu 900 de ani. A trecut prin razboaie, dar un incendiu infiorator, care a durat 30 de ore, in anul 1992. A fost ridicat initial pe ruinele unui fort anglo-saxon, care apara la acel moment Londra.

Citeste si: Camilla, umilita de Printesa Diana. Uluitor ce i-a spus amantei Printului Charles, de fata cu toata lumea

Ocupa mai bine de cinci hectare si combina mai multe stiluri, din punct de vedere arhitectural: georgian si victorian, cu influente gotice.

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, soarta ii aducea aici impreuna pe Regina Elisabeta si Printul Philip. Izolata de pericol la Castelul Windsor, tanara printesa isi ocupa timpul cu activitati amuzante, impreuna cu sora ei. Intr-o zi, dupa o piesa de teatru pusa in scena de cele doua, aparea el. Chipes, inalt si cu ochii albastri. Era Printul Philip, care venise sa isi vada verisoara de gradul al treilea.

Citeste si: Printesa Diana, umilita in ziua in care si-a anuntat logodna! Cuvintele Printului Charles i-au dat cosmaruri tot restul vietii

Regina Elisabeta si Printul Philip. Tanarul nici nu banuia ca cea care va deveni sotia lui pusese de ceva vreme ochii pe el. Se amorezase in secret inca din 1939, atunci cand il remarcase la scoala de cadeti din Darmouth. Prima data cand cei doi s-au intalnit, de fapt, a fost in 1934. Atunci au luat parte la nunta Ducelui de Kent. Pe atunci Philip avea 13 ani, iar Elisabeta, 8 ani. Cei doi au continuat sa corespondeze prin scrisori. In 1947, cand Elisabeta a implinit varsta de 21 de ani, si-au anuntat logodna. Doar cinci luni mai tarziu, in fata a peste 2000 de invitati, cei doi au facut nunta istorica la Westminster Abbey. (Sursa foto)