Anca Serea a trecut printr-o drama de nedescrie. In anul 2010, sotul ei s-a stins din viata dupa ce a suferit de o boala cumplita. Putina lume stie faptul ca frumoasa buneta a fost casatorita cu afaceristul Filip Poplingher.

Intr-un interviu pentru Pro TV, Anca Serea a vorbit despre cea mai mare drama a vietii sale: pierderea sotului. Este vorba despre omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit in anul 2010.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a marturisit Anca Serea in urma cu mai multi ani la Pro TV.

Înainte de a devein soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia.

”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM.

În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Serea și Adi Sînă

Deși parcă sunt împreună dintotdeauna, puțin sunt cei care știu cum s-a cunoscut, de fapt, Adi Sână și Anca Serea. Totul s-a întâmplat la puțin timp după ce prezentatoarea TV avea să trăiască una dintre cele mai mari cumpăne din viața ei.

Coșmarul Ancăi Serea începea în 2010, atunci când partenerul ei, Filip Poplingher, era răpus de o boală cruntă, leucemia. După un an, vedeta a decis să înceapă, din nou să trăiască.

Mergea de două ori pe săptămână, joia și duminica, într-un pub de karaoke de pe Strada Lipscani, din Capitală. Acum Anca Serea l-a văzut prima dată, în acest local.

Dar, Anca nu a fost foarte impresionată de el. Potrivit sursei menționate mai sus, stilul vestimentar adoptat de cântăreț era tocmai..ok.

Artistul era îmbrăcat în pantaloni și doar cu un trenci deasupra, fără vreun alt obiect vestimentar pe dedesubt, lăsându-și pieptul, la vedere, care nu era nici el tocmai..ok.

De menționat este și faptul că Anca trecuse printr-o tragedie, a făcut-o pe prezentatoare să nu cedeze prea ușor. Însă, după lungi insistențe, artistul a obținut numărul ei de telefon, a sunat-o în fiecare dimineață și, într-un final, a convins-o de intențiile lui.