Toata Romania o stie pe Consuelo, fosta sotie a lui Adrian Mutu! La opt ani de la divortul de fotbalist, ea se bucura acum de o viata linistita! Bruneta are o afacere si iese in evidenta cu modul in care arata!

Adrian Mutu si Consuelo Matos Gomez au fost casatoriti intre anii 2005 si 2013 si au impreuna doua fetite, pe Adriana si Maya. Dupa divortul de fotbalist, Consuelo s-a retras in tara natala: Republica Dominicana, unde si-a deschis o agentie imobiliara.

Frumoasa latino-americana vinde case intr-un complex de lux, iar pretul unei locuinte se invarte in jurul a unui milion de dolari. Potrivit presei, bruneta duce o viata linistita alaturi de fiicele sale si arata in continuare foarte bine.

Adrian Mutu a marturisit intr-un interviu faptul ca divortul de Consuelo l-a costat destul de scump. Fotbalistul a fost nevoit atunci sa-si vanda casa pe care o detinea atunci in Miami.

”Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorţat de Consuelo. Am făcut partajul”, a dezvăluit Mutu pentru GSP.