Relatia dintre Marinela Nitu si Miron Cozma a fost una dintre cele mai mediatizate din acea vreme! Cei doi s-au despartit definitiv in anul 2014, dupa mai multe certuri si impacari!

Povestea de iubire dintre Miron Cozma și Marinela Nițu pare desprinsă dintr-un scenariu de telenovelă. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, pe litoralul românesc. Miron Cozma se afla în stațiunea Olump, când a văzut-o pe Marinela Nițu cântând într-un restaurant. Dragostea la prima vedere l-a determinat pe „liderul minerilor” să-i trimită un buchet de flori, care a deschis ușa către o întâlnire între cei doi.

Au urmat ore de discuții, în care amândoi au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt, însă existau două mari impedimente: el era căsătorit, iar ea era într-o relație cu un italian bogat. Dragostea dintre cei doi a fost atât de puternică, încât cei doi au trăit aproape un an în secret povestea lor. Nu a mai fost loc de planuri, pentru că în 1999, Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de închisoare fiind condamnat pentru instigare la subminarea puterii de stat a minerilor care au venit în București în septembrie 1991.

Fiind în pușcărie, presa a aflat de relația cu Marinela Nițu și povestea lor a ținut primele pagini ale ziarelor mondene. Ea îl suna, îl vizita la Rahova și Craiova și îi ducea des pachete cu mâncare.

Sursa foto:Facebook Marinela Nitu

Pentru gesturile ei, Miron Cozma îi scria poezii de dragoste din pușcărie și așa s-a ales cu numele de „Luceafărul Huilei”.

Relația lor, oricum pusă sub presiune, avea să se încheie doi ani mai tâziu. Pentru că ținea atât de mult la ea, Miron Cozma a dorit să-i ofere Marinelei Nițu libertatea de a-și trăi viața departe de el, și pentru a-i da motive, el a declarat că își dorește o altă femeie în viața lui, mai frumoasă decât ea.

Marinela Nițu nu a reacționat urât, ba chiar a fost profund afectată de decizia lui: „E un bărbat extraordinar, special, nu am întâlnit altul ca el. Are un suflet bun, e credincios, e un om de valoare. Așa îl știu pe Miron, nu cum îl prezintă vremea.”, a declarat ea pentru presă la momentul acela.

Ulterior, Marinela Nițu a plecat în Italia, apoi în Statele Unite ale Americii, pentru a-și vedea de viața ei. În 2004, Miron Cozma a fost eliberat, însă rearestat după doar 24 de ore. Un an mai târziu, s-a aflat că cei doi au reluat legătura și comunică prin telefon, chiar dacă el era în pușcărie și ea în străinătate. Relația lor a continuat prin telefon, însă din cauza distanței cei doi nu și-au mai vorbit.

Cei doi s-au căsătorit pe 14 februarie 2011. Povestea de iubire a ținut până în 2014, când s-au despărțit definitiv și nici nu mai păstrează legătura, după cum a delclarat Miron Cozma.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a precizat Miron Cozma într-un interviu, potrivit Libertatea pentru Femei.