Nuti a devenit cunoscuta in Romania ca fiind bona familiei Prodan – Reghecampf. De ceva vreme, femeia nu a mai aparut in spatiul public si toata lumea este curioasa cum arata acum. Pe 31 august, Nuti a fost prezenta la ziua lui Laurentiu Junior.

Bebeto, fiul Anamariei Prodan si al lui Laurentiu Reghecampf a implinit ieri 14 ani. Laurentiu Junior si-a serbat ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni, iar de la petrecere nu a lipsit Nuti, bona care a avut grija de el.

Pe numele real Elena Fulgeanu, Nuți este iubită de toți membrii familiei, aceasta rămânând în continuare alături de ei. Bona lui Bebeto a mers cu el peste tot, chiar și în Dubai, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp. Și, cu toate că între timp ea și-a găsit jumătatea, bona Nuți nu s-a despărțit nicio clipă de familia impresarei.

Iar acum, aceasta a fost nelipsită de la petrecerea de ziua de naștere a lui Laurențiu Jr. În ziua în care băiatul Anamariei Prodan a împlinit 14 ani, acesta a petrecut alături de cei mai buni prieteni, dar și de persoane dragi din familie. Și bineînțeles, mama lui i-a fost alături ca-ntotdeauna.

De altfel, Anamaria Prodan a fost cea care a și postat un video de la petrecere, în care se poate observa că este prezentă și bona Nuți. Deși au trecut mulți ani de când aceasta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, după cum se poate vedea ea a rămas neschimbată.

Deși dragostea nu îi mai leagă pe părinții lui, Bebeto va rămâne întotdeauna fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a publicat pe Instagram un mesaj și mai multe fotografii cu fiul lui, care tocmai a împlinit 14 ani.

„La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult”, a scris antrenorul de fotbal.