Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Morosanu de la Survivor Romania. Georgiana este superba si castiga multi bani

Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Morosanu. Georgiana este superba si castiga multi bani
Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Morosanu. Georgiana este superba si castiga multi bani

El a fost aplaudat de o tara intreaga la Survivor Romania, dar putini stiu cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Morosanu. “Moartea din Carpati” din ring se transforma intr-un mielusel cand ajunge acasa, alaturi de marea lui iubire si de fetita lor.

Georgiana este o femeie superba, cu o meserie banoasa si care i-a fost alaturi lui Morosanu inca de cand erau doar niste adolescenti timizi. „Nu a fost de acord sa fiu celebru. Stia care este pretul, intai de toate lipsa de acasa. Sunt multe sacrificii, dar am mers mai departe, am facut un copil”, povestea Moro.

Citeste si: Dezvaluirea facuta de Catalin Morosanu. Cine este, de fapt, ciobanul din fotografie

Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Morosanu de la Survivor Romania

Se pare ca Georgiana a absolvit chiar doua facultati: Economie si Stomatologie. In prezent, face bani frumosi ca dentist in Iasi, fiind extrem de apreciata de pacientii ei. Lucreaza pentru una dintre cele mai importante clinici stomatologice din tara noasta.

„A mai fost plecat mult timp de acasa. Ma descurc fara el, dar nu ma descurc cu dorul. Ii simtim lipsa si i-am zis si cand a plecat sa stea cat simta el, dar sa nu fie un chin acest concurs.

Eu spun ca a fost foarte echilibrat pana acum, un pic s-a mai aricit, deci mai poate. El este genul de coechipier care incearca sa-si insufleteasca echipa, sa ofere suport, sprijin”, a declarat sotia lui Morosanu intr-un interviu pentru ”Teo Show”, dupa ce sotul ei a plecat la Survivor Romania.

Citeste si: Castigator Survivor 2021. Surpriza la Kanal D: cine pleaca acasa cu 250.000 de lei

“Eu si sotia mea suntem impreuna de 16 ani. Ne cunoastem de la varsta de 17 ani, de cand amandoi eram virgini. Stateam la camin si imparteam o conserva cu ton. Sunt norocos ca am cunoscut-o si ca mi-a daruit o fetita. Nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, pentru ca stie cat de multe sunt sacrificiile.

Stia ca o sa lipsesc de acasa. Ea acum e medic stomatolog si imi doresc sa se realizeze. Tot timpul ne-am impins unul pe altul. Respect femeia datorita a doua femei: mama si sotia mea.

Visul meu este sa fac o academie a artelor martiale, sa vina toti copiii, sa crestem, sa schimbam destine: Templul artelor martiale. Vreau sa mai lupt doi ani, ultimele patru meciuri vreau sa fie in Romania pentru fanii mei. Si mai vreau sa facem un copil”, a mai declarat Catalin Morosanu pentru emisiunea Acces Direct.

Citeste si: Cum a slabit Costi Ionita de la Survivor. Asa a dat jos 20 de kilograme