Mihai Gainusa a facut dezvaluiri neasteptate in cadrul unui interviu! Fostul “carcotas” a vorbit depre inceputurile carierei sale in televiziune si a povestit momentul in care l-a anuntat pe Florin Calinescu ca paraseste echipa de la Chestiunea Zilei!

Putina lume stia ca Mihai Gainusa a facut parte din echipa emisiunii Chestiunea Zilei, prezentata de Florin Calinescu! Fostul “carcotas” a povestit ca atunci a primit oferta de la Prima TV pentru a prezenta Cronica Carcotasilor!

Gainusa a marturisit ca l-a anuntat pe Florin Calinescu de faptul ca urmeaza sa paraseasca echipa, iar in acel moment actorul pur si simplu l-a umilit.

“I-am spus domnului Calinescu ca am primit o oferta de la Prima TV sa prezint. Si reactia a fost foarte ciudata. Avea obiceiul, nu stiu daca il mai are si nici nu ma intereseaza, sa ii stranga pe toti si sa faca sedinte comune. Si in timpul sedintei a zis:

“Ia auziti, pe asta l-au ofertat de la Prima TV, ia duceti-l jos in studio si puneti lumina pe el sa se vada cum arata. Nu m-am suparat… tare. Si i-am zis: in doua saptamani plec. Cu o saptamana inainte m-a luat pe latura sentimentala: tu stii ca Jay Leno are scenaristi care tin cu el. In fine”, a dezvaluit Mihai Gainusa.

Mai mult, Gainusa spune ca nu isi doreste sa mai lucreze cu Florin Calinescu.

“Am invatat foarte multe de la Florin Calinescu, e un super-profesionist, dar ii compatimesc pe cei care lucreaza direct cu el. Nu cred ca mi-as dori sa lucrez direct cu el”, a punctat prezentatorul.