Cutremur in televiunea din Romania! Toata lumea a fost luata prin surprindere atunci cand Florin Calinescu si-a anuntat demisia printr-un mesaj postat pe Facebook. Acum a aparut si reactia oficiala a sefilor ProTV.

Indragitul actor a postat pe contul personal un mesaj care i-a socat pe fanii emisiunii Romanii au Talent.

„Cu oarecare parere de rau, va anunt ca renunt la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Romanii au talent. Detalii, mai incolo”, a fost mesajul actorului.

Cutremur in televiziune! Reactia ProTV, dupa ce Florin Calinescu a demisionat

Acum, a aparut si reactia oficiala a postului de televiziune din Pache Protopopescu. Ce au recunoscut sefii ProTV, pentru Click:

„Nu putem comenta cu privire la postarea facuta de domnul Florin Calinescu, pe pagina lui personala de Facebook. Ca in fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Romanii au talent.

Odata ce acestea se vor incheia, publicul emisiunii se va bucura de inceperea filmarilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din Romania”, au declarat reprezentantii PRO TV.

Nu este pentru prima oara cand un nume greu al postului demisioneaza. Dupa ce a plecat din juriul Romanii au Talent, Bebe Cotimanis a decis sa plece definitiv din ProTV cativa ani mai tarziu, fiind nemultumit de banii incasati.

„Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subtiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru ca e munca mea si o respect. Au incercat sa ma tina, dar la un pret mai mic”, a povestit Bebe Cotimanis.

In anul 2001, Florin Calinescu a parasit pentru prima data postul TV. Doina Gradea, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu a vorbit in urma cu mai multi ani despre acest moment.

“A parasit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu sa fie coleg la PRO TV cu Adrian Paunescu care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor”.