Mihaela Radulescu si Dani Otil au format un cuplu vreme de sapte ani! Cei doi au inceput relatia in toamna anului 2008, dupa divortul vedetei de cel de-al treilea sot, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

La inceputul relatiei, multa lumea nu le-a dat mult timp impreuna, din cauza diferentei de varsta! Ea era cu 11 ani mai mare ca matinalul de la Antena 1. Chiar daca s-au despartit in anul 2014, cei doi au ramas in relatii bune.

Intr-un interviu, Dani Otil a dezvaluit ca Mihaela Radulescu i-a influentat viata. “Bineinteles ca exista viata dupa Mihaela Radulescu. Eu mai vorbesc cu ea, ii multumesc pentru viata mea sexuala din ultimii ani. Am iubit doar de doua ori in viata. Am avut doua relatii, a cate sapte ani. Nu am facut s@x pe langa. Spun rarisim. Eu si Mihaela ne sunam de Craciun. Iau cina cu fete doar daca imi dau cheia de la casa”, spunea Dani Otil, in urma cu cativa ani.

Cu alta ocazie, prezentatorul de la Antena 1 a facut dezvaluiri picante din relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu. In februarie 2019, cei doi au fost fata in fata in cadrul unei emisiuni TV, iar Dani nu s-a putut abtine sa povesteasca cum a decurs relatia lor si cat de geloasa era Mihaela: „Mesajele veneau in valuri, primele erau: Un buchet flori nu mi-ai luat si tu, magarule? A urmat valul de mesaje cu „Sa iei si apa minerala”, incheiate cu valul: „Tampita aia care canta se uita prea frumos la tine. Sa nu ii mai iei interviu”.

Dani Otil s-a casatorit si urmeaza sa devina tata

Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au casatorit in luna mai al acestui an! Cei doi au ajuns la Starea Civila, unde si-au unit destinele, dupa un an si jumatate de logodna. Mai mult decat atat, bucuria din aceasta zi este completata si de faptul ca vor deveni parintii unui baietel.