A fost sarbatoarea in showbiz-ul din Romania! In urma cu cateva zile, Dani Otil si Gabriela Prisacariu au devenit parinti pentru prima data! Sotia matinalului de la Antena 1 a adus pe lume un baietel perfect sanatos!

Dani Otil a postat o fotografie in care isi tine fiul intr-un marsupiu! Prezentatorul de la Antena 1 si-a intrat in rolul de tata si se delecteaza cu alte activitati, precum jocurile video. “Barbati cand trebuie… Copii in restul timpului”, a scris vedeta la descrierea fotografiei cu pricina.

Fanii celebrului cuplu au putut observa primele trasaturi ale bebelusului, care pare sa aiba suvite blonde ca ale mamei sale, dar si cateva mai inchise, precum tatal sau.

Mai mult, internautii au comentat faptul ca Dani Otil nu isi tine corect copilul in marsupiu: “Aceasta este pozitia ergonomica a bebelusului. Cu spatele in litera C. Si piciorusele in M”, “E prea mic sa fie tinut asa”, “Vai, nu-i prea micut sa-l tii asa? Micutul, El are oscioarele fragede. Nu stiu cat de bine e sa-l tii asa”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au casatorit in luna mai

Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au casatorit in luna mai al acestui an! Cei doi au ajuns la Starea Civila, unde si-au unit destinele, dupa un an si jumatate de logodna. Mai mult decat atat, bucuria din aceasta zi a fost completata si de faptul ca au anuntat ca vor deveni parintii unui baietel.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Pare ca si-au dorit sa organizeze acest eveniment inainte ca burtica sa o incurce prea mult pe viitoarea mamica. Chiar daca nu a fost vorba despre ceremonia religioasa, rochia superba aleasa de iubita prezentatorului de la Antena 1 seamana izbitor de mult cu una de mireasa.