Invitat in cadul unui podcast, Dani Otil a vorbit despre episodul in care Andra si Catalin Maruta au reactionat atunci cand l-au vazut impreuna cu Mihaela Radulescu. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvaluit ce s-a intamplat atunci de fapt.

Mihaela Radulescu si Dani Otil au format unul dintre cele mai titrate cupluri din Romania, chiar daca intre ei era o diferenta de varsta de 12 ani. Invitat la podcastul lui Radu Tibulca, Dani Otil a povestit o intamplare de pe vremea cand forma un cuplu cu diva de la Monaco.

„Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe”, a glumit Dani Oțil.

Prezentatorul de la Antena 1 a dezvaluit ce au spus Andra si Catalin Maruta atunci cand i-au vazut impreuna: „Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud. Prima remarcă a fost: Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”.

De ce s-a desparit Dani Otil de Mihaela Radulescu

La inceputul relatiei, multa lumea nu le-a dat mult timp impreuna, din cauza diferentei de varsta. Chiar daca s-au despartit in anul 2014, cei doi au ramas in relatii bune.

Intr-un interviu, Dani Otil a dezvaluit ca Mihaela Radulescu i-a influentat viata. “Bineinteles ca exista viata dupa Mihaela Radulescu. Eu mai vorbesc cu ea, ii multumesc pentru viata mea sexuala din ultimii ani. Am iubit doar de doua ori in viata. Am avut doua relatii, a cate sapte ani. Nu am facut s@x pe langa. Spun rarisim. Eu si Mihaela ne sunam de Craciun. Iau cina cu fete doar daca imi dau cheia de la casa”, spunea Dani Otil, in urma cu cativa ani.

Cu alta ocazie, prezentatorul de la Antena 1 a facut dezvaluiri picante din relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu. In februarie 2019, cei doi au fost fata in fata in cadrul unei emisiuni TV, iar Dani nu s-a putut abtine sa povesteasca cum a decurs relatia lor si cat de geloasa era Mihaela: „Mesajele veneau in valuri, primele erau: Un buchet flori nu mi-ai luat si tu, magarule? A urmat valul de mesaje cu „Sa iei si apa minerala”, incheiate cu valul: „Tampita aia care canta se uita prea frumos la tine. Sa nu ii mai iei interviu”.