Daniel Craig, primul James Bond cu păr grizonant

Actorul Daniel Craig va fi primul James Bond cu păr grizonant, în noul film al francizei de succes, “No Time To Die”, care va ajunge pe marile ecrane pe 8 aprilie 2020, potrivit Daily Mail.

În primul trailer al filmului, celebrul spion apare purtând șuvițe cărunte. Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, și-a ascuns firele albe în celelalte filme ale francizei, dar se pare că producătorii au dorit ca acesta să pară puțin mai “matur” pentru ultima sa apariție în rolul James Bond.

În lungmetrajul “Quantum Of Solace”, Daniel Craig și-a decolorat părul pentru scenele din deșert, dar în turneul de promovare a peliculei a avut șuvițe mai întunecate. În “Spectre”, cel mai recent film Bond în care a jucat, lansat în 2015, părul lui Craig a avut mai multe nuanțe.

Anterior, Sean Connery a purtat o meșă pentru aventurile sale ca James Bond, Roger Moore și-a vopsit părul mai închis, iar Pierce Brosnan și-a acoperit zonele afectate de calviție cu ajutorul machiajului.

Primul trailer oficial al viitorului film “James Bond” a fost lansat la începutul lunii decembrie. Secvenţele promit o ecranizare de-a dreptul spectaculoasă, presărată cu cascadoriile lui Bond.

Ultimul film din franciza 007 care îl va avea drept protagonist pe actorul Daniel Craig, “No Time To Die” este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga.

Actorul în vârstă de 51 de ani a apărut pentru prima dată în rolul lui James Bond în pelicula “Casino Royale”, din anul 2006. În 2008, a fost lansată pelicula “007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace”. Au urmat filmele regizate de Sam Mendes care au obținut cele mai mari încasări din toată franciza: “Skyfall”, din 2012, a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar filmul din 2015 “Spectre” – 880,7 milioane de dolari.