Amenda uriasa primita de un sofer din Suceava cu acest numar de inmatriculare obscen la Mercedes

dau mu3 numar inmatriculare suceava amenda

Un sofer din Suceava nu va uita prea curand ziua de sambata! Acesta conduce un Mercedes inmatriculat in Germania cu un numar… obscen: DAU MU3! Acesta a depasit limita de viteza si s-a ales cu o amenda uriasa!

Politistii din Suceava au pe DJ 209C, in localitatea Vornicenii Mici un autoturism marca Mercedes care a depasit limita de viteza! Masina inmatriculata in Germania cu numarul DAU MU3 circula cu 103 km/h intr-o zona unde limita de viteza era de 50 km/h, informeaza monitorulsv.ro.

Potrivit sursei citate, in momentul in care a fost oprit de oamenii legii, soferul a refuzat sa prezinte documentele solicitate, pe motiv ca nu le are asupra sa.

Politistii banuiau ca soferul are permisul suspendat si i-au solicitat sa coboare din masina pentru a-i face un control corporal. Acesta i-a inmanat femeii care il insotea un portofel si a refuzat sa il predea.

Soferul a considerat ca este vorba de un abuz si a sunat la 112. Superiorii oamenilor legii s-au prezentat la fata locului si au vizionat imaginile inregistrate cu ajutorul camerelor body cam pe care agentii le aveau instalate si au constatat ca nu a fost vorba de niciun abuz.

Mai mult, soferul R.L. s-a ales cu amenzi totale de 6.175 de lei pentru urmatoarele abateri: depasirea vitezei, pentru ca nu avea permisul de conducere asupra sa, dar si pentru alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie. In plus, i-a fost suspendat dreptul de conducere pentru 90 de zile.