De ce a chemat Andreea Balan politia. George Burcea, adevarul despre consumul de droguri

george burcea andreea balan droguri politie masina

George Burcea a vorbit intr-un interviu despre momentul in care a fost depistat de politisti drogat la volan. Vedeta de la Ferma spune motivul pentru care Andreea Balan a ales sa puna oamenii legii pe urmele lui. 

George Burcea a fost protagonistul unui episod neplacut la sfarsitul lunii februarie. Actorul a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri de politisti in timp ce se afla la volan. Vedeta emisiunii Ferma de la Pro TV a vorbit deschis despre acest subiect si a recunoscut tot. 

“Da, am avut un moment in care eram destul de pierdut emotional din cauza problemelor de acasa, dar de acolo si pana la dementa, cum a scris presa, e cale lunga. Politia stia acest lucru de la Andreea, ca ca m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumarate ori. Punctul culminat al separarii a fost anul trecut, cand incercand sa fac aceasta carte, mi s-a spus ca proiectele mele sunt de rahat, mici si nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decat ale mele. Atunci stiam ca de acolo si pana la despartire nu mai este decat un pas pitic”, a dezvaluit George Burcea pentru OK! Magazine

Mai mult, George Burcea sustine ca nu a fost niciodata violent, iar scena cu politia ar fi fost pentru ca Andreea Balan sa aiba un avantaj in procesul cu privire la custodia copiilor. 

“Nu am fost niciodata violent, dar ea a chemat politia pentru a avea in procesul de custodie un avantaj. O doamna, Madalina, prietena buna cu Andreea, a sfatuit-o sa faca aceste lucruri. Si nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se intampla intre noi, nu de substantele consumate, lipsit de acasa si alte balarii care au aparut in presa”, a mai spus George pentru sursa citata.

Se iubeste cu Viviana Sposub

In cadrul emisiunii „Vorbeste Lumea”, George Burcea si Viviana Sposub au facut amandoi noi dezvaluiri, prin intermediul aplicatiei de teleconferinta audio-video Skype. Au fost depistati cu noul coronavirus.

„Am descoperit, din greseala, ca sunt infectat. Duminica spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a tinut o zi, dupa care nu am avut nimic”, a spus George Burcea.

Ulterior, dupa ce a aflat ca iubitul sau a fost infectat cu virusul ucigas SARS-CoV-2, s-a testat si Vivana Sposub. Departe de a experimenta simptomele grave prezente in cazurile mai serioase, fosta asistenta de televiziune a crezut ca e o simpla raceala.

„Imediat dupa ce am aflat rezultatul lui George, mi-am facut si eu testul, pentru ca noi am cam petrecut timpul impreuna. Important este ca suntem bine, deocamdata nu avem simptome, stam izolati, ne-am anuntat familiile”, a spus Viviana Sposub.