Alex Velea a avut o relatie de lunga durata cu Ana, femeia care i-a devenit si sotie. In anul 2014, cei doi au luat prin surprindere pe toata lumea: au anuntat ca divorteaza. Pana la anuntul despartirii, presa din Romania scria despre relatia artistului cu Antonia. Dar ce s-a intamplat intre ei?

In urma cu ceva timp, Alex Velea a vorbit in cadrul unui interviu despre greutatile cu care s-a confruntat la inceput de cariera. Mai mult, acesta a dezvaluit care a fost motivul care a dus la divortul de fosta lui sotie, Ana.

„După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia.

Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat. După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai.

Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni”, a spus atunci cantaretul.

Cat despre divortul de Ana, solistul spune ca a avut o perioada in care nu se regasea, iar de aceea nu a functionat relatie: „Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”.

Antonia a dezvaluit la un moment dat ca relatia ei cu Alex Velea a inceput intr-o perioada in care casnicia acestuia incepea sa scartaie. Cantareata a marturisit ca nu ar fi existat o relatie intre ea si tatal baietilor ei daca lucrurile intre Alex si Ana ar fi mers bine.

”Scopul nu a fost să zic că eu am fost aia rănită. Nu a avut nimeni o relaţie solidă. Nu e cazul. Avea o căsnicie care era pe pragul de a fi… De aia ne-am şi permis să fim împreună. Dacă nu era vorba de vreun divorţ nici nu m-aş fi băgat. Eu nu aş fi continuat o relaţie care era vorba de relaţie… Actele erau făcute, deja trebuia să fie pa. Nu s-au spus multe. Ei au fost mai aşa… din cauza asta s-a creat foartă multă confuzie”, a declarat Antonia.