De ce a murit Catalina Isopescu! Ultimele imagini cu ea in viata sunt cutremuratoare

catalina isopescu a murit 3

Catalina Isopescu s-a stins din viata joi, iar anuntul trist a fost facut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu! Familia fostului model este in stare de soc, iar ultimele imagini cu ea in viata sunt cutremuratoare.

Catalina Isopescu avea doar 49 de ani si a fost fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu, care a decedat in urma cu un an. Catalina a fost celebra la sfarsitul anilor ’90 in lumea modei.

Anuntul trist a fost facut chiar de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, care in urma cu cativa ani a participat la Exatlon si a fost primul roman care a castigat concursul Vrei sa fii milionar!

“Nu e soare de cand ai plecat”, a fost mesajul lui Oltin Hurezeanu dupa moartea parteneri sale de viata.

De ce a murit Catalina Isopescu

Potrivit wowbiz.ro, Catalina Isopescu era vizibil slabita in ultima perioada din cauza unor probleme grave de sanatate despre care nu se stia pana acum. Mai mult, iubita actorului Oltin Hurezeanu ar fi suferit de o boala necrutatoare.

“Catalina este un personaj complex, o femeie uluitoare si extrem de inteligenta. Intr-o perioada in care Catalin Botezatu isi tapeta casa si viata cu insemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei, Catalina trecea senina si eleganta prin viata imbracata invariabil in negru, cu parul strans intr-o coada simpla, oricand dispusa sa intre intr-o discutie cu tema Moda. Iso traia cu 10 ani inaintea tuturor, bransata la o lume la care doar visam”, a caracterizat-o pe Catalina criticul de moda Ovidiu Buta, acum mult timp.

Partenera de viață a fostului concurent de la Extalon sezonul 1 era divortata, avand un baiat din prima ei căsnicie. Cătălina se iubea de ani buni cu Oltin Hurezeanu, fostul concurent de la Exatlon.