De ce a plecat, de fapt, Florin Calinescu de la Pro TV! Nu a acceptat pur si simplu sa…

de ce a plecat florin calinescu de la pro tv

Florin Calinescu a plecat, din nou, de la Pro TV! Anuntul a fost facut in aceasta seara chiar de juratul de la Romanii au talent! Nu este pentru prima data cand actorul paraseste postul TV! Prima ruptura a fost in anul 2001!

O veste neasteptata a venit la ceas de seara! Florin Calinescu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a plecat de la Pro TV! Actorul nu a dorit sa ofere alte detalii.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul managment al PRO TV. Deci, și la” Românii au talent“. Detalii, mai încolo”, a scris fostul jurat pe pagina sa de Facebook.

De ce a plecat Florin Calinescu de la Pro TV, in 2001

In anul 2001, Florin Calinescu a parasit pentru prima data postul TV, iar Doina Gradea, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu a vorbit in urma cu mai multi ani despre acest moment.

“A parasit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu sa fie coleg la PRO TV cu Adrian Paunescu care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor”.

Si-a lasat PRO TV cu tristeste si cu speranta ca el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Calinescu de la PRO TV a fost o mare lectie pentru oricine isi inchipuie ca e de neinlocuit in orice domeniu, fie el si televiziune. Nu a mai reusit niciodata ce a facut el la PRO TV. Insa ramane cel mai mare om de televiziune de dupa 1990. Cu bune si rele”, a declarat Doina Gradea pentru blogul oaresuntunporc.ro.