Gina Pistol si Smiley au fost nevoiti sa se mute din casa lor din Cernica! Cei doi locuiesc in aceasta perioada intr-un apartament, iar prezentatoarea TV a facut primele declaratii! Celebrul cuplu a luat decizia sa-si renoveze locuinta!

Gina Pistol si Smiley s-au mutat de aproape o luna din casa lor din Cernica! Prezentatoarea de la Asia Express a povestit pe Instagram cu ce probleme se confrunta de cand s-au apucat sa-si renoveze locuinta!

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina. 

Cati bani castiga Gina Pistol la Asia Express?

In acest sezon, Irina Fodor este gazda emisiunii, dupa ce Gina Pistol a nascut si se afla in concediu de maternitate. Potrivit presei, sotia lui Razvan Fodor ar fi castigat 10.000 de euro pe luna. Avand in vedere ca filmarile s-au derulat pe parcursul a 10 saptamani, Irina a obtinut 25.000 de euro.

In schimb, Gina ar fi castigat aproape dublu pentru participarea sa in acest proiect. Mai exact, iubita lui Smiley ar fi incasat 18.000 de euro lunar de la Antena 1, obtinand in final 45.000 de euro.