De ce s-au certat, de fapt, Gainusa si Serban Huidu! Nu isi mai vorbesc din 2015

de ce s-au certat serban huidu si gainusa cronica carcotasilor

Cronica Carcotasilor a fost una dintre cele mai apreciate emisiuni TV din Romania! Mihai Gainusa si Serban Huidu au stat la bazele acestei productii, iar in realitate erau si cei mai buni prieteni! Incepand cu anul 2015, cei doi nu isi mai vorbesc si, potrivit presei, au devenit aproape dusmani.

Serban Huidu si Mihai Gainusa au fost creatorii emisiunii Cronica Carcotasilor de la Prima TV! Anii au trecut, iar din cei mai buni prieteni au devenit ca doi straini. In vremurile bune, relatia lor a ajuns la un alt nivel, pentru ca acestia sunt nas si fin, dar ceva s-a rupt intre ei, iar acum nu isi mai vorbesc.

Cele doua vedete au creat emisiunea Cronica Carcotasilor, iar impreuna au scris textele si au produs-o! Mai mult, au reusit sa o transforme ani la rand in lider de audienta! Potrivit wowbiz.ro, relatia lor a inceput sa scartie in anul 2014.

Atunci, Serban Huidu a avut parte de doua accidente dramatice: accident la ski si un teribil accident rutier in care trei persoane si-au pierdut viata. Mihai Gainusa nu ar fi fost alaturi in acele momente de Serban Huidu, iar acesta din urma a fost dezamagit de prietenul sau.

Potrivit sursei citate, Serban Huidu a facut o singura declaratie despre prietenia lor in momentul in care emisiunea Cronica Carcotasilor a implinit 20 de ani: “Zero! Anul acesta am facut 20 de ani de Cronica. In primul an, am fost singur. L-am sunat sa vina sa povesteasca pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a raspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 cand, dupa un an de la plecarea din Cronica, cand batusem palma sa revina in emisiune.

In ziua in care era pregatiti totul pentru filmarea promo-ului, Gainusa intarzia. Si erau zeci de oameni care il asteptau. Il sun: Misule, unde esti? La Disneyland, am uitat sa iti spun ca nu mai revin”, a declarat atunci Serban Huidu.

In ultimul sezon, Serban Huidu a renuntat sa mai prezinte Cronica Carcotasilor, dar are un alt rol in acest proiect. „Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran.

Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet.

Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul.

Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător.

Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a spus Şerban Huidu, potrivit paginademedia.ro.