Demi Lovato si Max Ehrich au rupt logodna

Demi Lovato si Max Ehrich au rupt logodna
Demi Lovato si Max Ehrich au rupt logodna

Demi Lovato si Max Ehrich s-au despartit. Ruptura vine la doar cateva luni de la logodna. Vestea vine a cateva ore dupa ce Page Six a raportat, in exclusivitate, ca relatia cuplului se zdruncina serios. O sursa apropiata de Lovato a confirmat ca artista in varsta de 28 de ani, si actorul din „Tanar si nelinistit”, in varsta de 29 de ani, si-au anulat logodna.

O alta sursa a declarat pentru aceeasi publicatie ca lucrurile nu s-au terminat inca definitiv. Dar ca sunt putine sanse sa isi salveze relatia. „Inca nu s-a terminat, dar este pe cale sa ajunga acolo”, a declarat o persoana din anturajul cantaretei, cu cateva ore inainte de despartire.

Demi Lovato si Max Ehrich au rupt logodna

Fanii au inceput sa speculeze ca cei doi au renuntat la relatie destul de recent. Asta dupa ce bodyguardul si sora cantaretei i-au dat unfollow actorului, pe Instagram. Lovato si Ehrich si-au confirmat relatia in martie. La doar trei luni dupa despartirea lui Lovato de modelul Austin Wilson.

Demi Lovato si Max Ehrich Perechea a lansat mai intai zvonuri legate o poveste de dragoste, atunci cand fanii i-au vazut lasand mesaje incitante unul la postarile celuilalt de pe Instagram. „Cand iti dai seama ca ar fi trebuit sa faci ceva mai mult pentru sederea ta in carantina”, actorul a scris o fotografie fara camasa a sa la acea vreme. La care starul pop a raspuns: „Bine de mine”. Perechea si-a anuntat logodna in iulie.

Ce spunea Demi Lovato despre nunta ei cu actorul din Tanar si Nelinistit

Artista si-a dorit sa fie o mireasa netraditionala.Cantareata intentiona sa se casatoreasca cu logodnicul Max Ehrich intr-o ceremonie foarte speciala. Declara recent ca nu se vede intr-o rochie de mireasa tipica.

Demi Lovato si Max Ehrich „Am imaginea mea in minte pentru ceea ce mi-as dori, daca ar trebui sa fac o ceremonie mare. Nu vreau sa spun detalii, dar cu siguranta nu este o rochie alba”, a spus Lovato pentru PopCrush. Ehrich i-a propus lui Lovato sa fie sotia lui in iulie. Asta dupa ce s-au intalnit doar cateva luni.

„Nu m-am simtit niciodata atat de iubita neconditionat de cineva din viata mea, in afara de parintii mei”, a scris Lovato pe Instagram la acea vreme. „Nu ma presezi niciodata sa fiu altceva decat eu insami. Si ma faci sa vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea”, a adaugat ea, scrie Page Six.