Descoperire terifiantă într-un telefon ascuns în perete. I-a înghețat sângele când l-a desfăcut

telefon perete

Când a desfăcut carcasa, omul credea că va da peste niște fire, cel mai probabil rupte. Când colo, aproape a leșinat de spaimă! În interiorul carcasei erau îngrămădiți zeci de gândaci. Din fercire, aceștia erau morți deja.

După ce și-a revenit din șoc, a pus mâna pe telefonul mobil și a filmat grozăvia. Imaginile au fost postate, ulterior, pe contul său de Facebook, unde au devenit virale, scriu jurnalistii de la realitatea.net.

Prietenii săi virtuali au început să comenteze intens postarea. Cei mai mulți au făcut, însă, haz de necazul omului.

“Ce-ai pățit, ți-au pișcat gândacii limba și nu mai poți vorbi?”, i-a scris unul.

“Cred că ți-au căpușat telefonul”, i-a scris altul.

“Trebuie să iei și partea bună: măcar sunt morți!”, a adăugat alt amic.

Apartamentul abandonat de 70 de ani

Madame de Florian, o tânără de doar 23 de ani, a fost forţată să părăsească apartamentul pe care-l ocupa în Paris. Se întâmpla în anul 1939. Era începutul celui de-Al Doilea Război Mondial şi, cel mai probabil, tânăra aflase că soldaţii germani se apropiau de Paris. Speriată de ce avea să urmeze, a încuiat apartamentul cu cheia şi a plecat… De atunci, nu s-a mai auzit nimic de ea.

Din nefericire, Madame de Florian nu s-a mai întors niciodată acolo. Cu toate acestea, a plătit chiria în fiecare an, până când a murit, în 2010. Avea 91 de ani.

Abia după decesul său rudele au aflat de existenţa apartamentului şi l-au angajat pe Olivier Choppin-Janvry, un agent de licitaţii renumit, pentru a evalua eventualele bunuri care s-ar fi aflat în apartamentul abandonat. CITESTE AICI ARTICOLUL INTEGRAL.