Dezvaluire. Vedeta care a refuzat sa participe la Ferma. Ce le-a spus producatorilor de la Pro TV

ferma pro tv vedeta cine castiga ferma 2020

O dezvaluire inedita a fost facuta in cadrul productiei de pe platforma YouTube a seriei “A fost o Gluma”. Comediantii Micutzu, Bordea, Dan Frinculescu si Radu Bucalae au dezbatut fel si fel de subiecte in stilul lor caracteristic.

Asa cum si-au obisnuit fanii, Micutzu, Catalin Bordea, Dan Frinculescu si Radu Bucalae au distrat romanii de pe YouTube cu un nou episod al seriei A fost o Glume. Una dintre intrebarile la care au trebuit sa raspunda comendiantii a fost: Ce emisiune ati face pentru o televiziune din Romania.

Comediantii au inceput sa dezbata emisiunile care ruleaza in prezent la televiziunile din Romania, iar Ferma a ocupat destul de mult timp in cadrul discutiei dintre ei.

Dan Bordea: “Ferma de la Pro TV e un fel de Insula Iubirii. Au dusul in curte si ocupa doar partile intime. Mai au o chestie si ii incatuseaza, femei cu barbati”.

Comediantul Dan Frinculescu a dezvaluit ca a fost contactat de echipa de la Pro TV pentru a participa la Ferma, iar raspunsul sau a fost unul negativ.

Dan Frinculescu: “Ce bine ca nu m-am dus. M-au chemat la treaba asta. Mi s-a parut ca e o gluma. Cica a fost si nu stiu care. Am fost politicos si le-am zis sa ma sune cand au un format in care nu trebuie sa mulg capre daca se poate. Si mi-a zis ca nu e vorba despre asta. Au zis: dar stii ca o sa ai expunere. Iar eu le-am zis: exact despre aia mi-e frica”.

Micutzu: “Eu ce-am vazut, de la fratii Stoica si mi s-a parut ok”

Ferma este varianta românească a reality show-ului The Farm bazat pe emisiunea suedeză cu același nume care a fost creată în 2001 de Strix și produsă în asociație cu Sony Entertainment și Endemol.

În România emisiunea a debutat pe 9 martie 2015 pe Pro TV, primele două sezoane au fost prezentate de Iulia Vântur. În sezonul trei Iulia Vântur a fost înlocuită de catre actrița Monica Bârlădeanu, iar sezonul patru și cinci este prezentat de către Mihaela Rădulescu.

Show-ul cuprinde un grup de vedete care trăiesc împreună timp de trei luni într-o fermă departe de civilizație și de confort, fără acces la telefoane, televizor, internet dar și fără nici un aparat electronic. Vedetele sunt supravegheate douăzeci și patru de ore pe zi de camerele de filmat.

Concurenții-vedete se luptă pentru o șansă de a câștiga marele premiu de 50.000 de euro, făcănd față eliminărilor săptămânale. La final, ultima vedetă rămasă câștigă premiul cel mare și titlul de Marele Fermier.