Catalin Maruta a fost luat prin surprindere de anuntul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama, mai ales ca le-a fost nas. Vedeta Pro TV si-a inceput marti emisiunea cu acest subiect si a marturisit ca le va fi alaturi celor doi atunci cand vor avea nevoie.

Pepe a anuntat luni seara ca divorteaza de Raluca Pastrama. Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea. „Salutare tuturor! Vreau sa fac un anunt extrem de important, pentru mine si cred ca si pentru voi. E trist totodata, dar e adevarat. Eu alaturi de Raluca nu vom mai porni pe acelasi drum. Mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei. In momentul de fata, nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani.

Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si multele incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa fie acele tensiuni

Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa e crestem frumos copii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor. Cel mai greu a fost sa discutam cu copiii. Sper sa respectati decizia noastra, noi stim mai bine ce e in familia noastra. Suntem doi oameni maturi, ne asumam, in momentul de fata, fiind de comun acord, vom merge la notar”, a marturisit Pepe.

Catalin Maruta si-a inceput, marti, emisiunea de la Pro TV cu acest subiect si a marturisit ca ii pare rau de aceasta situatie. “Incep emisiunea cu o veste trista. Pepe a anuntat divortul. Totusi, e bine ca au incheiat aceasta casatorie cu mai multe bune decat rele. Stiti ce relatie apropiata avem noi, asa ca ne auzim oricand la o cafea. Daca aveti nevoie de orice, puneti mana pe telefon si apelati-ma.

Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Imi aduc aminte cum a inceput povestea de iubire dintre Pepe si Raluca, o poveste foarte, foarte frumoasa. Asa e viata, si cu bune si cu rele. Pepe a invitat-o si pe Raluca la #baronline, acolo discuta lor a fost foarte interesanta. De atunci s-a scris in ziare ca totul era deja stabilit”, a marturisit Catalin Maruta la Pro TV.