Dezvaluirea facuta de Catalin Morosanu. Cine este, de fapt, ciobanul din fotografie

catalin morosanu cioban romania luptator poveste

Catalin Morosanu a postat, in aceasta dimineata, povestea impresionanta a doi luptatori romani. Este vorba despre Florin Lambagiu si Bogdan Nastase. Cei doi sportivi au plecat de jos, dar munca si devotamentul i-au purtat departe.

Trebuie sa crezi in visurile tale si ajungi departe. Este si exemplu a doi tineri din Romania, care au ajuns pe culmile succesului in ring. Povestea lor impresionanta a fost facuta publica de Catalin Morosanu pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre sportivii Florin Lambagiu si Bogdan Nastase, care si-au depasit limitele, iar acum sunt doi sportivi apreciati in Romania. Au plecat de jos, dar cu visuri marete si au reusit.

In continuare, va prezentam povestea lor spusa de luptatorul Catalin Morosanu:

Pozele din stânga sunt de acum aproximativ 6 ani. Cele din dreapta de anul acesta. Două persoane diferite, unite de un destin similar. Au devenit colegi la Scorpions Iași și pe 4 decembrie, la Cluj Napoca, vor lupta în Dynamite Fighting Show în gala Ziua Revanșei.

În 2013, Florin Lambagiu lucra cu ziua pe șantier și în pădurile din Iași pentru a-și întreține familia. Bogdan Năstase era cioban în Coarnele Caprei. Locuiau în mici comunități rurale, dar asta nu i-a împiedicat să lupte pentru dorința lor cea mare. Ambii aveau același vis. Să devină luptători profesioniști.

Acum, Lambagiu e cunoscut ca Rambo și este clasat pe locul 7 mondial la categoria semigrea în topul IPCC, în timp ce Năstase este considerat unul dintre cei mai spectaculoși români din kickboxing. Ambii au strâns aproape 10 milioane de vizualizări în social media în ultimele două sezoane ale DFS.

Sportul a demonstrat întotdeauna că valoarea nu ține cont de statutul social. Totul ține de tine.

Florin și Bogdan au demonstrat asta. Au luptat pentru visul lor. Au renunțat la tot pentru a petrece mii de ore în sala de antrenamente. Sacrificiu, dorință, sudoare. Totul pentru un vis! Cu asta rămânem la final. Cu faptul că am luptat pentru visul nostru cu toată ardoarea și nu l-am aruncat la cutia cu amintiri. Urmărește-ți visul, nu te lăsa urmărit de el! Pe 4 decembrie, în direct pe Pro X si online pe SportExtra puteți urmări un eveniment special: Ziua Revanșei