Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19

a murit nelu ploiesteanu spital

Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu? Doliu in lumea artistica din Romania! Nelu Ploiesteanu a murit la 70 de ani, dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Faimosul cantaret de muzica lautareasca nu a mai putut fi salvat de medici, din pacate. Acum s-a aflat si ce descoperisera, de fapt, medicii in corpul lui, inainte sa moara.

Florin Condurateanu a avut o interventie telefonica la Antena Stars, unde a facut o serie de dezvaluiri despre ultimele zile din viata regretatului artist. El a spus ceea ce a aflat de la medici, despre cauza mortii lui Nelu Ploiesteanu.

Citeste si: A murit Nelu Ploiesteanu! Mara Banica: Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in Rai

Dezvaluirea momentului! Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu

“Cu medicii am vorbit tot timpul. Nelu Ploiesteanu era printr-o lupta teribila tinut in viata doar din aparate. Medicii se luptau sa apara poate o minune la Floreasca. Se spera ca un miracol poate va intinde si spre Nelu Ploiesteanu. El, un om extraordinar de modest.

Tin minte si acum cand in pauzele de la Antena Stars iesea pe scarile holului si fuma cate o tigara. Tigara aia care i-a nenorocit plamanii, pentru ca Nelu Ploiesteanu, cand s-a prezentat cu infectia cu COVID-19, avea plamanii facuti praf, erau macinati si mestecati cumpliti de o boala: fibroza pulmonara”, a povestit Florin Condurateanu.

Citeste si: Drama lui Nelu Ploiesteanu. Infiorator cum si-a pierdut unicul fiu. Totul ar fi pornit de la un vaccin

“Cand plamanul care trebuie sa fie ca un burete de elastic sa faca schimb de oxigen, la el era un plaman pietrificat, intarit, care nu-si facea rolul si peste asta a venit necazul COVID-ului. S-au luptat, dar din pacate resursele lui ajunsesera la 0. Cum poate fi asa o perioada de paguboasa pentru noi, pentru romani?

Intr-o luna, cu coasa ei nemerica, urata cu mantie neagra a secerat varfuri ale acestei muzici lautaresti, pe Nelu Ploiesteanu, pe Catanga, se lupta si Gabi Lunca cu medicii alaturi. E o veste trista, dar din pacate, era anticipata. Doctorii se luptau doar din iubirea pentru un asemenea artist si pentru meseria lor, dar sperantele lor erau 1 cm de noroc”, a mai adaugat Florin Condurateanu.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei