Dezvaluirile facute de Dan Puican, fostul sot al Stelei Popescu, la parastasul de 3 ani: Chiar inainte sa moara am vorbit cu ea. Ce i-a spus la telefon

dan-puican-sot-stela-popescu.jpg

Pe 23 noiembrie s-au implinit trei ani de cand Stela Popescu s-a stins din viata. Dan Puican, fostul sot al regretatei actrite, si sotia acestuia, i-au facut parastas la o biserica din Bucuresti.

Regizorul Dan Puican (87 de ani), fostul sot al Stelei Popescu, si sotia acestuia, i-au facut parastas sambata si duminica regretatei actrite la Biserica de pe Strada Batistei din Bucuresti.

“I-am dat de pomana niste pachete si pentru ca a fost dezlegare la peste in postul Craciunului, i-am dat de pomana si peste. Stelei ii placea mult. Sotia mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerete. Am ramas in relatii bune. Am colindat pe 5 continente impreuna, am fost in 35 de tari, iar sotia mea s-a imprietenit cu ea. Venea la noi la masa. Sotia ii facea zacusca si alte bunatati de casa.

Chiar inainte sa moara am vorbit cu ea marti, ca sa vina la noi la masa sambata, sotia o astepta cu peste si m-a intrebat daca am si vin din acela bun, rosu, caci ii placea vinul rosu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptiva a Stelei, ca nu raspundea la telefon si asa a gasit-o pe jos, in casa. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserica”, a declarat Dan Puica pentru click.ro.

Stela Popescu a murit la 81 de ani

Pe data de 23 noiembrie 2017, teatrul romanesc a pierdut-o pe Stela Popescu. Regretata actrita a fost gasita moarta in casa dupa un accident vascular cerebral masiv. Tragedia a avut loc cu o luna inainte ca actrita sa implineasca 82 de ani.