Din pacate, e adevarat! Rugaciuni pentru Elena Merisoreanu

elena merisoreanu boala spital stare

Drama in muzica din Romania! Elena Merisoreanu a fost internata de urgenta in spital, dupa ce a fost infectata cu COVID-19! Artista a solicitat o ambulanta acasa din cauza ca nu se simtea bine, iar acum se afla internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Ce parea initial o simpla raceala s-a transformat intr-un cosmar. Elena Merisoreanu nu a dat importanta simptomelor pe care le-a avut si a crezut ca e ceva trecator, mai ales ca e vaccinata cu ambele doze. Starea sa de sanatate s-a inrautatit si a decis sa cheme Ambulanta, dupa ce a ramas fara gust si fara miros.

Solista a fost contactata de Antena 3 si se roaga sa scape de acest cosmar.

“Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine.Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală.(…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici. Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”. a marturisit Elena Merisoreanu pentru sursa citata.

In ultima perioada, cantareata de muzica populara s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate. Recent, Elena Merisoreanu a trecut printr-o interventie chirurgicala complicata la fiere si a stat internata in spital pana in urma cu o luna.