DMX a murit! Ce a patit rapperul in 2015 Bucuresti e halucinant: Iubesc Romania

dmx accident romania dmx a murit

DMX a murit! Rapperul a fost ultima data in Romania in anul 2015, atunci cand a sustinut un concert! La doar cateva momente dupa ce a fost luat cu o masina de la aeroport, artistul a avut parte de un incident.

Lumea muzicii a primit astazi o veste triste: rapperul american DMX a murit intr-un spital din New York! Artistul a suferit un atac de cord! Pe numele sau adevarat Earl Simmons, a fost unul dintre cei mai controversati artisti din lume, fiind implicat in mai multe scandaluri.

In anul 2015, DMX a sustinut un concert in Romania si a avut parte de un incident dupa doar cateva minute de cand a ajuns in tara. Autoturismul in care se afla rapperul a fost lovit de un preot neatent in trafic. “Nimeni nu a patit nimic, insa masina preotului a fost grav avariata. DMX nu a patit nimic, dar a tras o sperietura zdravana. Masina rapperului nu a patit nimic, dar cea a preotului a fost grav avariata si a fost nevoie de o platforma, pentru a fi luata de acolo. Acest incident nu i-a stricat buna dispozitie lui DMX”, a declarat atunci o sursa din staff-ul cantaretului.

DMX s-a aratat placut impresionat de Romania, mai ales a spus ca ii plac femeile din tara noastra. “Este o experienta diferita. Am fost in toata lumea, dar iubesc Romania. Tot ce pot spune este ca aveti o gramada de femei frumoase. Multe prosoape! Lasa sa ploua cu prosoape”, a declarat atunci DMX, potrivit Click.ro.

Potrivit TMZ.com, DMX nu a avut nicio funcție a creierului după ce a fost lipsit de oxigen timp de aproape 30 de minute după atacul de cord. Funcția creierului nu si-a mai revenit și până joi organele sale au început să cedeze. Era tinut in viata doar de aparate într-un spital din New York.

„Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că persoana iubită, DMX, numele de naștere Earl Simmons, a murit la vârsta de 50 de ani la Spitalul White Plains, împreună cu familia sa lângă el, după ce a fost plasat pe suportul de viață în ultimele zile… Earl a fost un războinic care a luptat până la in ultimul moment”, a anuntat familia pentru sursa citata.

DMX s-a luptat cu abuzul de substanţe de ani de zile şi a petrecut mai multe perioade la reabilitare. El este văzut ca o legendă în hip-hop şi a colaborat cu artişti, printre care JAY-Z, Ja Rule, Eve şi LL Cool J, având şi apariţii în filme.

Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A stat în închisoare după ce nu a trecut un test toxicologic şi a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie.

Earl Simmons a mai fost arestat pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona pentru diferite condamnări.