Doina Teodoru a făcut anunțul, după trei ani de relație cu Cătălin Scărlătescu. Simpaticul jurat de la Chefi la Cuțite și-a sărbătorit ziua de naștere, așa că partenera lui de viață nu a putut rata acest moment. Actrița a dezvăluit public ce îi urează acestuia, spre deliciul fanilor.

Între ei este o diferență de 17 ani, dar nu au ascultat de gura lumii și au decis să dea o șansă relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei să formeze un cuplu, dar dragostea a învins orice obstacol și au depășit prejudecățile celor din jur.

Citește și: Tânărul din sistemul de protecție DGASPC Botoșani care este un exemplu pentru o țară întreagă! Cu ce notă a intrat Sebastian la facultate

Doina Teodoru a făcut anunțul după trei ani de relație cu Cătălin Scărlătescu

Cheful de la Antena 1 nu s-a afișat public cu vreo parteneră de viață, de când a devenit celebru. Însă, lucrurile s-au schimbat radical în viața lui după ce a cunoscut-o pe Doina Teodoru. Nu doar că a recunoscut public că se iubesc, ci au trecut chiar și testul suprem pentru relația lor. Au participat la America Express, apoi au stat despărțiți după întoarcere, timp de o săptămână.

Cu toate acestea, se pare că au rezistat în cele mai grele condiții. Acum se bucură de perioada de vacanță, ba chiar merg și la pescuit, așa cum a dezvăluit chiar Scărlătescu. De ziua lui, Doina Teodoru și-a dorit să îi transmită public o declarație emoționantă. Cu această ocazie, a dezvăluit un detaliu nebănuit despre începutul relației lor.

Citește și: Cătălin Bordea a scăpat porumbelul despre divorțul de Livia! Ce i-a cerut fostei soții

Se pare că atunci nu au luat foarte în serios povestea lor de dragoste, ba chiar au tratat totul cu umor. Strategia lor a funcționat și iată că sunt la fel de apropiați și după trei ani de relație. Alături de mesajul de pe rețelele de socializare, iubita lui Cătălin Scărlătescu a postat și o fotografie frumoasă, în care apare alături de acesta.

„A fost o vreme cand mergeam pe strazi fara sa ne intrebam unde o sa ajungem, radeam si faceam pariuri de cat o sa dureze nebunia asta. E al treilea “la multi ani” deja.”, este mesajul postat de Doina Teodoru, pe contul ei de Facebook.