Din pacate, este din nou doliu in lumea filmului! Cinematografia a mai pierdut o stea. Actorul era iubit si de milioane de romani, care l-au vazut la TV, in numeroase proiecte de film. Ce a anuntat acum familia indragitului artist?

Robert Hogan a murit la 87 de ani. Actorul a jucat, in cei 60 de ani de cariera, in peste 150 de productii de film, teatru si mai ales de televiziune. Fanii lui l-au putut admira inclusiv in seriale precum M*A*S*H* sau The Wire.

Citeste si: A murit Adelina Popescu! Doliu in politica din Romania: Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Doliu in lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viata

Familia acestuia a transmis public un comunicat de presa, prin intermediul ziarului The New York Times. Robert Hogan s-a nascut in anul 1933, la New York, Queens. A decedat in data de 27 mai 2021, in casa lui din Maine. Cauza mortii ar fi niste complicatii care au aparut dupa o pneumonie.

Cu toate ca nu a jucat multe roluri principale, a jucat totusi o multime de personaje memorabile in seriale ca „Bonanza”, „Another World”, „As the World Turns”, „Days of Our Lives”, „Deadline”, General Hospital”, „Law & Order” si „The Wire”. Cariera lui a inceput in anul 1961.

Citeste si: A murit Bogdan Pintilii! S-a aruncat in fata trenului: Victima prezinta leziuni incompatibile cu viata

Robert Hogan a fost diagnosticat cu boala Alzheimer in anul 2013. A fost casatorit cu Sharon Lynn, cu care a avut trei copii. Ulterior, actorul s-a recasatorit cu scriitoarea Mary Hogan. Pe langa copii, Hogan a mai avut si doi nepoti.

Actorul a avut numeroase aparitii in filme precum „Species II”, „Day Zero” si „Youth in Oregon” (2016). Pe Broadway, Robert Hogan a jucat in piesele „Further Than the Furthest Thing” (2002), „Boy” (2004), „The Accomplices” (2007), si „Mourning Becomes Electra” (2009).

Citeste si: Tragedie! Sotia lui Firicel din Las Fierbinti, distrusa de durere: a murit de COVID