Dorian Popa, dezvaluiri halucinante despre Ruby! Cuvintele care o vor face sa planga pe artista

ruby dorian popa relatie

Dorian Popa a fost invitat in cadrul unui interviu live, unde a vorbit despre relatia pe care o are acum cu Ruby! Cei doi au legat o prietenie in urma cu mai multi ani, dupa ce au participat la emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! La scurt timp, cele doua vedete au scos o melodie impreuna: Buna, ce mai zici?!

Cuvintele lui Dorian Popa o s-a scoata din minti pe Ruby! Artistul a marturisit ca nu ar mai colabora cu ea si a explicat motivele pentru care a luat aceasta decizie! Invitat in cadrul unui interviu pe internet, Dorian Popa a fost pus in dificultate si a raspuns sincer la intrebarea: Cu cine nu ai mai face o colaborare?.

Chiar daca au scos impreuna o piesa – Buna, ce mai zici? – care s-a bucurat de un real succes, Dorian Popa spune ca Ruby este singura artista alaturi de care nu ar mai canta.

“Din pacate, ea imi este prietena foarte buna si o stimez foarte mult. Dar a trecut pragul, stii cum e cu mireasa? Nu intr-o zona gresita, Doamne fereste, intr-o zona in care eu nu ma regasesc. Este vorba de Ruby, care a scos cateva piese orientale, cateva manelute.

Nu stiu daca ne-am mai potrivi din punct de vedere muzical. Si mie imi placea foarte mult ce facea ea inainte. Acum e asa, ca noi toti, incercam sa gasim zone noi. Nu vreau sa ascund, daca Dumnezeu mi-a adus raspunsul asta in cap, e in continuare prietena mea, o stimez.

Dar din punct de vedere muzical parca nu mai e asa cum era inainte cand am dat Buna, ce mai zici?. Acum parca ne-am indepartat asa un pic”, a marturisit Dorian Popa.

Cei doi au legat o prietenie in Africa, in timpul filmarilor show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici difuzat de Pro TV. Atunci chiar s-a spus ca intre ei ar fi vorba de mai mult decat de o amicitie.

“Dorian Popa e fratele meu, unul dintre cei mai sufletiști oameni pe care i-am cunoscut și suntem apropiați. Ne-am înfrățit în Africa și ne înțelegem mai bine ca la început. Și nu, nu suntem împreună, că tot aud din ce în ce mai des că aș avea o relație cu Dorian”, declara Ruby la acea vreme.