Drama lui Alex Dima de la ProTV este una cutremuratoare. In urma cu 12 ani, a ramas vaduv. Iubita lui sotie, Roxana, a murit de cancer. Fetita lor, Sara, avea doar un anisor. Realizatorul TV a povestit ce s-a intamplat cu viata lui, din acel moment.

Oricat de mult a incercat sa isi salveze partenera de viata, Roxana a mai trait doar 6 luni dupa ce a primit diagnosticul. El le este recunoscator si colegilor din trustul pentru care lucreaza, pentru tot sprijinul moral pe care l-a primit din partea lor, in acele clipe atat de dificile.

Citeste si: Schimbare bomba in echipa Vorbeste Lumea! Cine este noul prezentator de la ProTV

Drama lui Alex Dima de la ProTV. Sotia i-a murit de cancer

„In 2009, am facut un material la New York cu printesa Marina Sturza, care are un centru de ingrijire paliativa pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Sperantei de la Brasov. Si imi aduc aminte foarte bine cum insistam sa o cunosc, sa inteleg ce o determina sa faca ceea ce face, sa lucreze cu bolnavii de cancer in faza terminala.

O intrebam daca nu o incarca sa fie intr-un centru paliativ. Iar ea mi-a raspuns ca nu, pentru ca sunt oameni acolo si asta e misiunea ei. Am ramas cu treaba asta in mine. Se intampla undeva la sfarsit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o luna mai tarziu am aflat ca sotia mea are cancer. Cand eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat si m-au ridicat”, a povestit Alex Dima.

Citeste si: Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1. Cand o poti vedea la TV

Cum si-a crescut fetita de 1 an

Realizatorul ProTV crede ca fetita lui este singurul motiv pentru care a reusit sa lupte si sa mearga mai departe. Insa, i-a ramas ura in suflet, din cauza medicului care nu s-a ocupat cum trebuie de Roxana.

„E cumplit cand afli o astfel de veste. Probabil daca nu era Sara, nu stiu ce s-ar fi intamplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai stiati nimic de mine niciodata in Romania, pentru ca am avut foarte multa ura pe locul acesta. Pe locul asta pentru ca (sotia mea-n.r.) a ajuns intr-un spital, la un doctor care nu a tratat-o asa cum trebuie.

I-a dat niste creme. Te duci la doctor si ti se spune ca esti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasa si vezi-ti de viata si acolo era o boala care s-a dezvoltat fara sa stim. Boala asta se dezvolta fara sa stii. Cand am aflat a fost prea tarziu, mult prea tarziu”, a mai completat el.

Citeste si: Veste soc in televiziune! Cristina Joia de la Visuri la Cheie sufera de o boala incurabila! Ce a aflat vedeta ProTV acum 5 ani