E incredibil! Gestul de milioane facut acum de Gigi Becali pentru Mihaita Nesu. Are un suflet de aur!

Gestul de milioane facut acum de Gigi Becali pentru Mihaita Nesu
Gestul de milioane facut acum de Gigi Becali pentru Mihaita Nesu

Se stie ca latifundiarul din Pipera a facut multe acte caritabile de-a lungul timpului, insa ceea ce a facut acum a impresionat multa lume! Ce gest fabulos a facut Gigi Becali pentru Mihaita Nesu?

Totul a fost facut public chiar de catre Florin Lovin, cel care este un prieten bun al fostului fotbalist. Se pare ca Becali nu l-a uitat pe Nesu si incearca sa il ajute ori de cate ori are ocazia. In prezent, fostul fotbalist se lupta sa construiasca la Oradea un centru pentru ajutorarea copiilor si tinerilor cu dizabilitati neuromotorii.

E incredibil! Gestul de milioane facut acum de Gigi Becali pentru Mihaita Nesu

Din pacate pentru Nesu, a avut niste probleme in ultima perioada cu masina lui, special construita, cu care se deplaseaza. Becali nu a ramas indiferent si i-a cumparat una nou-nouta.

”In maximum doi ani trebuie sa ridice centrul si sa-l finalizeze. A obtinut toate autorizatiile, acum incepe constructia complexului. Primul pas este biserica si aleile principale. Este foarte multumit, cat timp am fost eu acolo a primit niste telefoane, sunt firme mari care vin alaturi de el. De la zi la zi vin oameni in jurul lui.

Si domnul Gigi Becali trebuie mentionat. Tocmai a contribuit la achizitionarea unei noi masini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea masina si domnul Gigi Becali i-a luat o noua masina acum”, a spus Lovin, la Digi Sport Special.

Citeste si: Gina Pistol, umilita de Gigi Becali! Cum a jignit-o pe iubita lui Smiley

Citeste si: Gestul facut de Gigi Becali dupa inmormantarea lui Ion Dichiseanu! Cati bani i-a dat unui tanar care s-a pozat cu el

Citeste si: Cum arata sotia lui Gigi Becali. Luminita este si verisoara lui

Citeste si: Gestul facut de Gigi Becali dupa inmormantarea lui Ion Dichiseanu! Cati bani i-a dat unui tanar care s-a pozat cu el