Ea are 28 de ani, el are 80, dar se iubesc ca-n filme! Povestea care a facut inconjurul lumii

Ea are 28 de ani, el are 80, dar se iubesc ca-n filme! Povestea care a facut inconjurul lumii
Ea are 28 de ani, el are 80, dar se iubesc ca-n filme! Povestea care a facut inconjurul lumii

Ea are 28 de ani, el are 80, dar povestea lor de dragoste a uimit o lume intreaga. Cei doi iubiti nu tin cont de gura lumii si traiesc asa cum isi doresc. Terzel Rasmus, tanara de 28 de ani, l-a cunoscut pe Wilson in anul 2016. Se pare ca a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar diferenta uriasa de varsta nu le-a facut probleme.

Citeste si: Pare o poza banala, dar acunde un detaliu terifiant. Ti-ai dat seama ce se vede in imagine? Adevarul care iti va da fiori pe sira spinarii

Ea are 28 de ani, el are 80, dar se iubesc ca-n filme!

„Adevarul e ca el m-a remarcat inca de la inceputul evenimentului si si-a dorit sa ma cunoasca. Cand a inteles ca sunt singura si-a facut curaj sa intre in vorba cu mine. A doua zi l-am chemat la un eveniment si dupa am iesit la o cafea. Am inceput sa formam un cuplu, fara sa ne dam seama.

Aceasta este prima mea relatie pe termen lung si nu mi-am dorit niciodata acest lucru, pana sa il intalnesc pe Wilson. Peste trei luni am realizat ca vreau sa ma marit cu el. El mai fusese casatorit, dar era vaduv si, din 2002, nu a mai iesit cu altcineva”, a dezvaluit tanara, conform WOWbiz.

Terzel sustine ca parintii au sprijinit-o in acest demers, iar relatia ei cu Wilson este una deosebit de frumoasa, in ciuda mesajelor pe care le primesc de la oamenii care dezaproba povestea lor de dragoste. Tanara este studenta la Drept si mai declara si ca partenerul ei o ajuta sa ia cele mai bune decizii in cariera si in viata.

Citeste si: Incredibil ce si-a facut un vasluian in casa. Poza virala care a facut inconjurul internetului

„Ma ajuta sa iau cele mai bune decizii pentru viitorul meu si imi spune cum e bine sa procedez in orice situatie. El este un barbat foarte atent in intimitate si ma satisface. Barbatii tineri sunt egoisti cand vine vorba despre acest aspect”, a mai explicat Terzel Wilson, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citeste si: Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro