Elena Udrea se mentine intr-o forma de invidiat, asa cum o dovedesc cele mai recente imagini in care apare in costum de baie. Fosta ‘Blonda de la Cotroceni’ a atras toate privirile cand si-a facut aparitia.

Pentru ca Udrea si logodnicul ei, Adrian Alexandrov (34 de ani), au implinit cinci ani de relatie, au decis sa sarbatoreasca pe plaja. Alaturi de ei a fost si fetita lor, Eva Maria, care va implini 3 ani in aceasta toamna. Cu toate ca apare tot mai rar in spatiul public, celebra blondina mai posteaza din cand in cand pe retelele de socializare.

Elena Udrea, aparitie ravasitoare in costum de baie!

Cu toate ca a nascut in 2018, Udrea si-a revenit rapid la formele care au consacrat-o. Desi a fost una dintre cele mai vizibile figuri din politica romaneasca, acum pare ca ii prieste mai mult viata de familie.

In perioada in care a fost poreclita ‘Blonda de la Cotroceni’ s-a zvonit ca ar fi fost amanta presedintelui Romaniei, Traian Basescu, dar nu au aparut si niste dovezi concludente. Ulterior, viata ei amoroasa a continuat sa fie prezenta pe prima pagina a ziarelor. Atunci cand l-a cunoscut pe Adrian Alexandrov, putini le-au dat sanse de reusita.

Cum a aparut ‘Blonda de la Cotroceni’ pe plaja, la 48 de ani

Pe cei doi ii desparte o diferenta de varsta semnificativa, dar pare ca acest obstacol nu le-a cauzat probleme in cuplu. In pozele postate acum, Elena Udrea si Adrian Alexandrov par sa fie foarte fericiti, alaturi de fetita lor.

„Este o relatie frumoasa, puternica. Nu doar prin faptul ca avem un copil, ci si pentru ca s-a consolidat printr-o experienta grea pentru oricine. Adrian a facut fata neasteptat, mai bine chiar decat altii cu mai multa experienta de viata.

As zice ca este ca si cand ar fi facut armata, dar nu in garnizoana, ci direct pe front. Este un tata minunat, implicat, prea implicat chiar, si care o iubeste enorm pe Eva. Ne place sa facem lucruri impreuna, sa avem planuri care acum o includ si pe Eva. Este o persoana loiala, pe care poti conta”, povestea Elena Udrea in trecut, pentru Ciao.